Δεν έχουμε ενημερωθεί για αντιδράσεις δύο από τους 6 βουλευτές

Παρεμβάσεις δια επιστολών στη διοίκηση της τράπεζας, αλλά και προσωπικές παρεμβάσεις έχουν κάνει οι βουλευτές Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και Δημήτρης Χαρίτου και οι βουλευτές Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης και Νατάσα Γκαρά, για το θέμα του κλεισίματος τραπεζικών καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς στην Ξυλαγανή (Ροδόπη) και Δίκαια (Έβρο).
Οι βουλευτές ζήτησαν η τράπεζα να μην προχωρήσει στην απόφασή τους για κλείσιμο των υποκαταστημάτων της.
Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενημερωθεί επίσημα, μέσω δελτίου Τύπου για το αν προχώρησαν σε κάποιες κινήσεις οι βουλευτές Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Δερμεντζόπουλος Χρήστος και Κελέτσης Σταύρος.
Ο κ. Κελέτσης, τις τελευταίες μέρες γνωστοποίησε ότι είχε νοσήσει από κορονοϊό.
Όσο για τον κ. Δερμεντζόπουλο, στο πρόσφατο παρελθόν είχε αποστείλει επιστολή για να μην απομακρυνθεί το ΑΤΜ από τον Πεντάλοφο.
Στο μεταξύ κύκλοι του βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, αναφέρουν ότι ο βουλευτής στηρίζει το αίτημα των τοπικών κοινωνιών και στηρίζει τις πρωτοβουλίες των δύο άλλων βουλευτών της Ροδόπης, ειδικά του Ευριπίδη Στυλιανίδη, καθώς ο κ. Στυλιανίδης είναι από την Ξυλαγανή. Στο παρελθόν ο κ. Ιλχάν είχε ασχοληθεί σε βάθος με θέματα που αφορούν στα τραπεζικά καταστήματα και στις υπηρεσίες της Ροδόπης.