Με μία ανάρτηση όλο χαρά τη δικηγόρος Μένια Πολυχρόνη εκφράζει τις ευχαριστήριες της στο προσωπικό του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αλλά τελικά να κερδίσει τον κορονοϊό.
Η κα. Πολυχρόνη γράφει:
Οι φωτογραφίες είναι από τη ΜΕΛ (μονάδα ειδικών λοιμώξεων) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Είναι ηώρα που βγήκε ο ορός και παίρνω εξιτήριο.
Η ευγνωμοσύνη μου ατελείωτη στον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Περικλή Παναγόπουλο και τον συνεργάτη του Βασίλη Πετράκη μέσα στην αγκαλιά της άοκνης υπέροχης ομάδας, γεμάτη επιστημοσύνη κι αγάπη αναμετρήθηκα με τον covid-19.
Είναι ένας αντίπαλος επικίνδυνος πολυσχιδής κι ανελέητος. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσεις, χρειάζεται να πατήσεις τον εγωισμό σου, και ταπεινά να καταπιεις τα δάκρυα σου και να τα κάνεις δύναμη!
Τις ατέλειωτες στιγμές που μόνος μετράς την κάθε ανάσα σαν θείο δώρο, τις στιγμές που οδηγείς την κάθε σταγόνα της ενδοφλέβιας στα κύτταρά σου με ευλάβεια στόχου, . . . κι ο χρόνος να μην σε κουράζει γιατί είναι καλός, γιατί κάθε λεπτό είναι ΖΩΗ!
Έχω πολλά σημάδια στις φλέβες από τους ορούς, στην κοιλιά απ’ τις ενέσεις, στα σ΄τηθια από την πνευμονία, όμως είναι όρθια, χαρούμενη και σεμνά δυνατή.
Ευχαριστώ απέραντα φίλους και γνωστούς που νοιάστηκαν ευχήθηκαν και συμπαραστάθηκαν.
Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη δύναμη του ανθρώπου!
https://www.facebook.com/menia.polychroni/posts/5309758459049616