Τέσσερις αστυνομικοί ελέγχουν αν η Βουλγάρα παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Στο σπίτι όπου έχει δηλώσει ως μόνιμη κατοικία, καθώς έχει λογαριασμό ρεύματος στο όνομά της, παραμένει 47χρονη Βουλγάρα η οποία έχει συλληφθεί και κατηγορείται ότι επιχείρησε να εξαπατήσει 10 άτομα και να αποσπάσει 280.000 ευρώ μέσω τηλεφωνικών απατών.
Η Βουλγάρα παρέλαβε λίρες και κοσμήματα κατοίκου του Διδυμοτείχου, στον οποίο είχε τηλεφωνήσει άγνωστος και του ζητούσε χρήματα λέγοντάς του ψευδώς ότι η κόρη του είχε τροχαίο ατύχημα κι ότι έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Η 47χρονη στην απολογία της υποστήριξε ότι την έχουν εκμεταλλευτεί, καθώς δεν ήξερε ότι εμπλέκεται σε απάτη και νόμιζε ότι πρόκειται για νόμιμη εργασία στο πλαίσιο εξυπηρέτησης ηλικιωμένων.
Μάλιστα τόνισε ότι εργάζεται στην περιοχή, ότι κατέχει δύο πτυχία πανεπιστημίου κι ότι έχει καλές συστάσεις στην τοπική κοινωνία.
Λόγω διαφωνίας εισαγγελέα, που πρότεινε την προφυλάκισή της και ανακριτή, ο οποίος πρότεινε να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 3000 ευρώ, να της απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα και να παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, παραμένει φρουρούμενη από 4 αστυνομικούς καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρο στο σπίτι της.
Την τελικά απόφαση θα λάβει το δικαστικό συμβούλιο και μέχρι τότε, η Βουλγάρα θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό φρουρούμενη, στη μόνιμη κατοικία της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, το δικαστικό συμβούλιο ενδεχομένως να συνεδριάσει αύριο Τρίτη.