Ένας νέος επαγγελματικός χώρος ανοίγει στην πόλη μας, ένας παιδότοπος που φιλοδοξεί να προσφέρει ατελείωτο παιχνίδι και απίστευτη χαρά στους μικρούς μας εξερευνητές. Είναι ένας μεγάλος χώρος, διαχωρισμένος σε μικρότερα δωμάτια, το καθένα με διαφορετικό θέμα, ώστε να συναρπάζει κάθε μικρό ή μεγάλο μας φίλο. Είναι κάτι νέο και πραγματικά πρωτοποριακό για την πόλη μας. Ειδικοί παιδαγωγοί αναλαμβάνουν τα παιδιά σας από την ώρα που θα μπουν στον παιδότοπο και σας τα παραδίδουν έπειτα από τις ανεξάντλητες δραστηριότητες.

Τα θέματα έχουν βρεθεί, τα παιχνίδια έχουν στηθεί, το μόνο που μένει είναι να βρούμε την κατάλληλη διακόσμηση για το κάθε θεματικό δωμάτιο. Σίγουρα θα χρειαστούμε κάποια αυτοκόλλητα τοίχου, λόγω της ευελιξίας που προσφέρουν καθώς και για την ασφάλεια των μικρών μας προσκεκλημένων. Σαν επαγγελματίες στο χώρο της παιδικής εστίασης και φιλοξενίας δεν μας άρεσαν ποτέ οι κρύοι, απρόσωποι παιδότοποι, γι’ αυτό τώρα θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο φιλικό και ιδιαίτερα ξεχωριστό κυρίως για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς τους.

Χρόνια συνεργαζόμαστε με το stickerman, επειδή είναι οι καλύτεροι επαγγελματίες στο χώρο. Τους εμπιστευόμαστε απόλυτα γιατί οι προτάσεις τους πάντα έχουν ως γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και οι λύσεις που προσφέρουν είναι άμεσες. Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, στην κατηγορία αυτοκόλλητα τοίχου διαθέτουν μια πολλή πλούσια συλλογή με αυθεντικές παραστάσεις κάθε είδους που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη.  Στην υποκατηγορία παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου που μας ενδιαφέρει περισσότερο αυτή τη στιγμή, βρίσκουμε ήρωες παραμυθιών, χαρούμενες παραστάσεις  και ιστορίες βγαλμένες από την πραγματική ζωή που αποδίδονται σε τέχνη με ζωηρά σχέδια και χρώματα.

Αυτοκόλλητα τοίχου με πειρατές για το δωμάτιο με τους ¨Μικρούς πειρατές¨ , Ιππότες που φυλάσσουν  τα κάστρα για το θεματικό δωμάτιο ¨ Η Καστρούπολη¨,  Παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου με πριγκίπισσες για το χώρο με τις ¨Λιλιπούτειες Κυρίες¨, ενώ για τα βρεφάκια μας παραστάσεις με ζωάκια, δεντράκια και λουλουδάκια θα καλύψουν το μοναδικό τους χώρο.  Και τόσες άλλες παραστάσεις που μπορούν να καλύψουν και τα δέκα θεματικά μας δωμάτια.  Το καταπληκτικό με τα παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου είναι ότι συνθέτοντας τα με φαντασία μπορείς να δημιουργήσεις ιστορίες, που να τις διηγούνται οι τοίχοι των δωματίων. Κάτι τέτοιο ωφελεί τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα των παιδιών.

Στα προϊόντα του stickerman.gr τα χρώματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού είναι τόσο ζωντανά που μόνο ένα πολύ έμπειρο μάτι μπορεί να δει ότι είναι εκτύπωση και όχι αυθεντική ζωγραφιά. Τα αυτοκόλλητα τοίχου μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο και η κόλλα δεν εξασθενεί με τις εκάστοτε συνθήκες ή με την πάροδο του χρόνου.  Εξαιτίας αυτού μπορούν όταν αφαιρεθούν,  να επανατοποθετηθούν σε κάποιο άλλο σημείο, χωρίς να έχουν χάσει τίποτα απολύτως από την ποιότητα τους.

Τα παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου προσφέρουν ποικιλομορφία στο χώρο αφού μπορούν να συνδυάσουν παραστάσεις σε όλες τις διαστάσεις, δίχως να αλλοιώνεται το σχέδιο και να χάνεται το νόημα του. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι ελεγμένα και εγγυημένα, αυτό μας προσφέρει μια επιπλέον ασφάλεια και σιγουριά για την παραγγελία μας.

Η ποιότητα τους και οι οικονομικές στους τιμές κάνουν το stickerman να πρωταγωνιστεί στη διακόσμηση. Στο stickerman.gr προσφέρουν πλήρη εξυπηρέτηση και καλύπτουν κάθε ανάγκη που προκύπτει.  Αυτό ακριβώς θέλει κάθε επαγγελματίας όταν ζητάει συνεργάτες που δεν θα τον εκθέσουν.