Παρουσίαση της Luminus.Lighting

Η εταιρεία μας πρωταγωνιστεί εδώ και είκοσι έξι χρόνια στην αγορά του φωτισμού κάθε οικιακού ή επαγγελματικού χώρου. Οι δικοί μας συνεργάτες είναι ειδικοί σύμβουλοι φωτισμού, απόλυτα εκπαιδευμένοι για να καλύψουν τις ανάγκες σας. 

Το φως όπως όλοι οι ειδικοί υποστηρίζουν παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας αφού δημιουργεί αίσθηση χαράς και ζεστασιάς στην ατμόσφαιρα του χώρου μας. Ο σωστός φωτισμός όμως είναι πολύ πιο σπουδαίος, αφού διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στη συγκέντρωση μας και μας βοηθάει να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες της ημέρας.

Σαν εταιρεία φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες εξελίξεις και τις νέες τάσεις στο φωτισμό συμμετέχοντας σε εγχώριες αλλά και διεθνείς εκθέσεις . Το 2010 βραβευτήκαμε μαζί με άλλες είκοσι εννέα εταιρείες από διαφορετικές χώρες σε σύνολο 1000 αιτήσεων  για την προσφορά μας στο σωστό φωτισμό και στον έλεγχο των κτιρίων. 

Στο διαδικτυακό μας κατάστημα Luminus.Lighting, μπορείτε να ανακαλύψετε έναν παράδεισο φωτισμού, που άμεσα ξεπετάγεται μπροστά στα μάτια σας με ένα και μόνο κλικ του ποντικιού σας. Έχουμε μια πολλή μεγάλη συλλογή που καλύπτει κάθε ανάγκη σας και κάθε σας επιθυμία. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους φωτιστικών που πάντα μας φυλάνε τα καλύτερα και εγγυημένα μοντέλα, για να μπορούμε να τα διαθέτουμε απλόχερα σε εσάς. 

Μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα σε εμάς, στην καλύτερη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς, ώστε να μη χρειάζεται να χάνετε πολύτιμο χρόνο κάνοντας ανούσιες αναζητήσεις. Φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, επιδαπέδια φωτιστικά αλλά και επιτραπέζια φωτιστικά είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες μας.

Στα Luminus.Lighting οι συλλογές μας πραγματικά ανανεώνονται διαρκώς, για να καλύπτουμε τις αυξανόμενες ανάγκες σας με νέες παραλαβές από τους κορυφαίους προμηθευτές μας στην Ελλάδα αλλά και στην Ιταλία, την πατρίδα της μόδας και του στυλ.

Τα επιδαπέδια φωτιστικά μας καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο εύρος διακόσμησης. Σε εμάς θα βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε αφού η συλλογή μας περιλαμβάνει από κλασσικά μέχρι μοντέρνα φωτιστικά. Με ένα φώς, δίφωτο, ή τρίφωτο.  Τα vintage επιδαπέδια φωτιστικά μας πραγματικά ξεχωρίζουν και σας μεταφέρουν αυτόματα σε μια άλλη εποχή. Όλα τα επιδαπέδια φωτιστικά μας έχουν επιλεγεί με σκοπό να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα στο χώρο σας και να προσδώσουν άρωμα χαλάρωσης και ευεξίας. Ωστόσο, σεβόμενοι την ανάγκη σας για ένα δυναμικό ξεκίνημα, υπάρχουν επιδαπέδια φωτιστικά με ρυθμιστή έντασης φωτός, για να μπορείτε εσείς να προσαρμόζεται την αποδοτικότητα.

Όσον αφορά τα επιτραπέζια φωτιστικά μας, αυτά συναρπάζουν κάθε απαιτητικό πελάτη μας. Τα επιτραπέζια φωτιστικά δεν είναι απλά διακοσμητικά, είναι αναγκαία για κάθε σπίτι. Προσδίδουν αίσθηση ασφάλειας και χαλάρωσης. Κάθε υλικό μπορεί να γίνει ένα μοντέρνο ή vintage επιτραπέζιο φωτιστικό, θα βρείτε πρωτότυπα σχέδια όπως για παράδειγμα φωτιστικά από τσιμέντο, ή από άλλα, διαφορετικά υλικά που καινοτομούν σε μια δημιουργία.

Τα επιτραπέζια φωτιστικά μας είναι χωρισμένα σε τέσσερις υποκατηγορίες και περιλαμβάνουν φωτιστικά για όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Στη συλλογή μας υπάρχουν επιτραπέζια φωτιστικά μοντέρνα ή κλασσικά για το σαλόνι σας, τη κρεβατοκάμαρα σας ή το γραφείο σας. Θα σας προσφέρουν το φως που χρειάζεστε. Ταυτόχρονα, θα σας προσφέρουν ζεστασιά και ηρεμία. 

Στα Luminus.Lighting είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Από το 1994 προσφέρουμε ποιοτικές και οικονομικές λύσεις και προσπαθούμε πάντα να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη.