Ένα μέρος για περιπέτεια
Πρώτα απ ‘όλα, όσο φθηνό ή όσο μικρό και αν είναι ένα δέντρο γάτας, μπορεί να είναι μια νέα παιδική χαρά για το κατοικίδιο ζώο σας. Η γάτα σας θα είναι σε θέση να πηδήξει, να σκαρφαλώσει, να ξύσει τα νύχια της και γενικά να κάνει τόσα πολλά είδη δραστηριοτήτων που δεν της επιτρέπεται να κάνει στα έπιπλα σας. Οι γάτες λατρεύουν να παραμένουν δραστήριες και να ζουν με ένταση. Είναι πραγματικά καλό για την υγεία τους και για την ανάπτυξή τους. Τους αρέσει να ξαπλώνουν και να κοιμούνται, αλλά λίγη περιπέτεια τις κρατά ισορροπημένες και υγιείς. Η αγορά ενός γατόδεντρου είναι μια καταπληκτική επιλογή, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει μια σειρά από τις ανάγκες τους με πολύ μικρό κόστος. Κάθε φορά που θα βλέπετε τη γάτα σας να ανεβαίνει ή να πηδάει γύρω από το δέντρο της, θα παρακολουθείτε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια.

Σπίτι μου σπιτάκι μου
Εάν αγοράσετε ένα γατόδεντρο, το κατοικίδιο ζώο σας δεν θα έχει μόνο μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά αλλά και ένα νέο σπίτι. Εκεί, η γάτα σας θα είναι σε θέση να περάσει τον «ελεύθερο χρόνο» της στον ύπνο, να ξύσει τα νύχια της και να πηδάει χωρίς να φωνάζετε πάνω από το κεφάλι της για να κατέβει από τον καναπέ, το κρεβάτι, το πιάνο, τον εκτυπωτή και τις κουρτίνες. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αν και ο χρόνος ύπνου είναι ανεκτίμητος και δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να μην βρίσκει ησυχία. 

Μόνο για τη γάτα
Ένα άλλο πράγμα που ίσως έχετε παρατηρήσει στις γάτες είναι το πόσο κτητικές είναι. Μπορεί επίσης να έχετε παρατηρήσει πόσο σκληρά μπορούν να προσπαθήσουν να πάρουν ή ακόμα και να κλέψουν κάτι από εσάς. Εάν είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε ένα γατόδεντρο, το κατοικίδιο ζώο σας σίγουρα θα σας αγαπήσει λίγο περισσότερο. Το να έχει το δικό της μέρος για να παίξει και να κοιμηθεί θα είναι σαν παράδεισος γι ‘αυτήν! Η γάτα σας δεν μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο από ένα ζεστό, άνετο μέρος για να νιώσει ασφάλεια.

Χρόνος πεντικιούρ
Το γατόδεντρο είναι ένα ιδανικό μέρος για τις γάτες ώστε να ακονίσουν τα νύχια τους. Θα πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι οι γάτες ξύνουν τα νύχια τους σε ένα ή δύο αγαπημένα έπιπλα. Σε ορισμένες γάτες αρέσει μια μικρή ποικιλία σημείων για τις γρατζουνιές τους και δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον χαρακτήρα μιας γάτας και να σας διαβεβαιώσει ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ τα έπιπλα σας για αυτό, αλλά δίνοντας στην γάτα το δικό της γατόδεντρο εξαλείφονται οι πιθανότητες να καταστρέψουν τα έπιπλα σας.

Ό, τι κι αν αποφασίσετε, μεγάλο ή μικρό, ακριβό ή φθηνό, ένα μεγάλο ή δύο μικρά, η γάτα σας θα επηρεαστεί πολύ θετικά και θα είναι πιο δραστήρια και υγιής από ποτέ. Προχωρήστε και αλλάξτε την καθημερινή ζωή του αγαπημένου σας κατοικιδίου και στοιχηματίζω ότι θα το λατρέψετε και εσείς.

Το Homeville.gr αποτελεί ένα διαδικτυακό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε είδη σπιτιού όπως έπιπλα, διακοσμητικά, ρολόγια τοίχου κα και φυσικά θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε γατόδεντρα, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του κατοικιδίου σας. Μην διστάσετε να ρωτήσετε το εξειδικευμένο προσωπικό για οποιαδήποτε απορία έχετε.