Διαδικτυακή συζήτηση με αφορμή περιοχές της υπό ανάπλασης παραλίας που γέμισαν νερό άνοιξε μεταξύ του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη και το κατοίκου της Αλεξανδρούπολης Βασίλη Γιαγλή.
Ο κ. Γιαγλής ανεβάζοντας φωτογραφίες επισήμανε το πρόβλημα με τον κ. Ναϊτίδη να αναφέρει ότι: Θα ήθελα να σας ότι ο χώρος είναι εργοτάξιο, κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει παρουσία πολιτών στο χώρο για λόγους ασφαλείας, από την άλλη θα πω λίγο έξυπνα, ότι καλο είναι τώρα που μας εμφανίζει τα προβλήματα τώρα για να αποκατασταθουν πριν την παράδοση του έργου, τέλος τα περισσότερα σημεία που έχουν νερό είναι αυτά που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθώς σε κάποια θα μπει άμμος και σε άλλα τάπητας ασφαλείας.

Από την πλευρά του ο κ. Γιαγλής επισημαίνει την μη παράδοση του έργου τονίζοντας:
Θα είναι πραγματικά ωφέλιμο για όλους αυτά τα προβληματάκια να διορθωθούν γρήγορα και επαρκώς τεχνικά. Και για αυτό το λόγο πρέπει να συζητούνται δημόσια. Όσο για το εργοτάξιο που λέτε νομίζω ότι στην παρούσα φάση δεν δικαιολογείται η μη παράδοση του έργου στους δημότες καθώς με σαφήνεια δεν συντρέχει λόγος κινδύνου, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος στο Δήμο. Η άσκοπη καθυστέρηση στην παράδοση του έργου δεν εξυπηρετεί τον πολίτη που έχει ανάγκη σήμερα περισσότερο παρά ποτέ τον περίπατο και την άσκηση