Πολλά ακούγονται, αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται.
Οι αναταράξεις στην παραταξη ΑΝΑΣΑ, δεν φαίνεται να σταμάτησαν με την απομάκρυνση του πρωην επικεφαλής Παύλου Μιχαηλίδη.
Ο νυν επικεφαλής Γιάννης Καρυπίδης, για ακόμη μία φορά δεν συντάχθηκε με την δημοτική αρχή, αλλά και με τους τέσσερις συμβούλους της παράταξής του, στο θέμα του αναπτυξιακού οργανισμού, το οποίο καταψήφισε με συγκεκριμενη επιχειρηματολογία.
Σε δηλώσεις του στον maximum ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αναστάσιος Σεραφειμίδης, υπεραμύνθηκε της άποψής του να υπερψηφίσουν την ίδρυση της αναπτυξιακής, ενώ ο Γιάννης Καρυπίδης εμένει στην άποψή του τονίζοντας ότι πρέπει να μπει ασφαλιστική δικλείδα ότι αν σε δύο χρόνια η επιχείρηση δεν επιτύχει τους στόχους να κλείσει.

Προς το παρόν το κλιμα που επικρατεί στην ΑΝΑΣΑ είναι φαινομενικά ήρεμο, αλλά το για πόσο ακόμη παραμένει άγνωστο.
Η παραταξη κατά το παρελθόν διέγραψε τον επικεφαλής της Παύλο Μιχαηλίδη, ο οποίος παραμένει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, ενώ στην ανάσα, εκτός από τον επικεφαλής της Γιάννη Καρυπίδη, είναι δημοτικοί σύμβουλοι οι, Αναστάσιος Σεραφειμίδης, Κυριάκος Αραμπατζής (αντιδήμαρχος), Πέτρος Κυριακίδης και Γιώργος Πασσιάς.
Πάντως, ακόμη κι αν η ΑΝΑΣΑ συνταχθεί για οποιοδήποτε λόγο με την παράταξη του δημάρχου, ο δήμαρχος πάλι δε θα έχει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.