Αν και ο δήμος Διδυμοτείχου εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά να κοινοποιεί δράσεις και ανακοινώσεις στα ΜΜΕ σε μέγιστο βαθμό, χωρίς να έχουμε καταλάβει γιατί γίνεται κάτι τέτοιο, κάποιες ενέργειές του γίνονται γνωστές μέσα από λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο του δήμου όσο και έμμισθων και άμισθων συνεργατών του δημάρχου.
Ο δήμος Διδυμοτείχου δημιούργησε βίντεο με ευχές, στο οποίο εμφανίζονται αντιδήμαρχοι και πρόεδροι επιχειρήσεων στέλνοντας τις ευχές τους για το νέο έτος.
Κάποιοι από τους συμμετέχοντες ήταν στους χώρους εργασίας τους, ενώ ο δήμαρχος στο κέντρο της πόλης, βραδινές ώρες ώστε να φαίνεται και ο στολισμός.

Και μπορεί στο δήμο Διδυμοτείχου να μην μίλησαν μέσω της νοηματικής όπως έκανε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, αλλά μίλησαν πολλοί και είχαν και υπότιτλους σ’ αυτά που έλεγαν, όπως είναι καλό να γίνεται ώστε να διαβάζουν το μήνυμα και άτομα με προβλήματα ακοής.


Το θέμα πάντως της ενημέρωσης των ΜΜΕ, ο δήμος Διδυμοτείχου πρέπει να το δει όχι λίγο πιο καλά, αλλά να το δει θερμά, εκτός αν έχουν αποφασίσει εκεί στο δήμο ότι η ενημέρωση περνάει μέσα μόνο από το tik tok. Αν είναι έτσι να μας πουν αν έχουν και λογαριασμό να κάνουμε εγγραφή στο κανάλι τους. Τόσο και τόσα ανεβαίνουν στο tik tok, να μην χάσουμε και τις δράσεις του δήμου τους (και τις φωτογραφίες βεβαίως βεβαίως).

Και για να μην είμαστε και ξεχασιάρηδες. Καλή χρονιά σε όλους και του χρόνου από κοντά να ανταλλάξουμε ευχές και να πούμε και τα κάλαντα.