Ψάχνονται στη Νέα Δημοκρατία σε ποιους έχει καλέσει ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου, προκειμένου να τους πει τα δικά του – δηλαδή την άποψή του – για την επέκταση στο Φυλάκιο.
Η αποκάλυψη του thraki Νεα, έβαλε φωτιές, καθώς πολλοί που ήθελαν να πουν για την συνομιλία τους με τον Μηταράκη, φαίνεται ότι το ξανασκέφτονται και για να μην εκθέσουν στον υπουργό την ξεκάθαρη άρνησή τους, παρά το σκοπό του τηλεφωνήματος και κυρίως για να μην θεωρηθεί ότι έχουν αλλάξει άποψη μετά την συνομιλία με τον Μηταράκη.

Να θυμίσουμε τι αποκάλυψε το thraki Νεα

Σε κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τηλεφωνεί προσωπικά ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου Νότης (Παναγιώτης) Μηταράκης.
Ο κ. Μηταράκης παρά την πίεση του χρόνου που θεωρούμε ότι θα πρέπει να έχει ως πρωθυπουργός, τηλεφωνεί σε στελέχη και συνομιλεί μαζί τους. Το τι λέει, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, καθώς σε εμάς δεν τηλεφώνησε. Μας τηλεφωνούν όμως από την Νέα Δημοκρατία να μας μεταφέρουν κάποιες ιδέες.
Αντιλαμβάνονται όμως όσοι έχουν κοινό νου το τι τους λέει ο Μηταράκης. Τους λέει για την επέκταση του Φυλακίου και τις θέσεις του.

Τα τηλεφωνήματα πάντως δεν έγιναν μόνο στην Ορεστιάδα, αλλά σ’ όλη της ΑΜΘ, κάτι που φάνηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση της ΠΕΔ ΑΜΘ, με τον κ. Μηταράκη μάλιστα να το επιβεβαιώνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Η τοπική της Νέας Δημοκρατίας στην Ορεστιάδα έχει πάρει καθαρή, στέρεα και ξεκάθαρη θέση κατά της επέκτασης του Φυλακίου, κάτι που συνόδεψε με ανακοίνωση που υπογράφουν όλα τα στελέχη της.

Ο πρόεδρος της τοπικής Βασίλης Παραπαγκίδης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει: «Διαίρει και βασίλευε….»

Χαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο του διαχειριστή του thraki Νεα Γιάννη Τομαδάκη.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που δέχονται τηλεφωνήματα από την Αθήνα, καλό είναι να θυμούνται ότι πρώτα είναι κάτοικοι της περιοχής και μετά κομματικά στελέχη.
Θα τους πω και μία ιστορία. Κάποτε είχαν υποσχεθεί σε έναν κύριο, ότι αν δεν κατέβει για δήμαρχος με αντάρτικο ψηφοδέλτιο, θα κατέβει για βουλευτής. Για την ιστορία βουλευτής δεν έγινε ποτέ, γιατί αυτοί που του τα είχαν υποσχεθεί δεν είχαν στη συνέχεια ισχύ στο κόμμα.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που δέχονται τηλεφωνήματα από την Αθήνα, καλό είναι να θυμούνται ότι πρώτα είναι…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Τομαδάκης στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Διαίρει και βασίλευε….

Δημοσιεύτηκε από Vassilis Parapagidis στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Η Ανακοίνωση – Δήλωση της δημοτικής τοπικής επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ορεστιάδας

Με αφορμή την πρόσφατη πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επέκταση της υφιστάμενης δομής ΚΥΤ Φυλακίου και μετά από προηγηθείσα ενημέρωση (αρμοδίως), όλα τα μέλη της Δημ. Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ορεστιάδας δηλώνουμε απερίφραστα και προς κάθε κατεύθυνση ότι :
1) ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ στην δημιουργία νέας δομής – επέκτασης της υπάρχουσας στο ΚΥΤ Φυλακίου ή αύξησης της δυναμικότητάς της
2) ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ στην δημιουργία νέας δομής στον Έβρο και συνολικά στη Θράκη
3) ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ και ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και των υποδομών των υφιστάμενων δομών

Με τιμή
Τα μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ορεστιάδας
Βασίλειος Δ. Παραπαγκίδης , Δικηγόρος , κάτοικος Ορεστιάδας
Γκρορίδου Σταυρούλα ιδιωτική υπάλληλος, κάτοικος Ορεστιάδας
Μιχαήλ Σταματόπουλος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε., κάτοικος Ορεστιάδας
Μανδρατζίδης Παναγιώτης Ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικος Νέας Βυσσας
Παπαναστασίου Κωνσταντίνος, ιδιωτικός υπάλληλος , κάτοικος Νέας Βύσσας
Καλεντζίδου Δ. Αλεξάνδρα, Δασολόγος, κάτοικος Ορεστιάδας
Δημήτριος Καραμπελιάς Τεχνολόγος Γεωπονίας, κάτοικος Ελαίας
Δημητριάδης Δημήτρης, ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικος Ορμένιου
Κρυσταλλία Παπαδοπουλου, Εκπαιδευτικος, κάτοικος Ορεστιάδας
Ρυζιώτης Γεώργιος, Συντ.Εκπ/κός, κάτοικος Ορεστιάδας

Στο άρθρο γράψαμε εκ παραδρομής τον Μηταράκη πρωθυπουργό. Λάθος μας, άλλωστε η Χίος με τα Χανιά απέχουν μίλια. . .
Πάντως είναι σίγουρο ότι ο πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί σε μεγάλο βαθμό για τις εξελίξεις κι αν ο Μηταράκης επιμείνει στις θέσεις του, πάει να πει ότι έχει την πρωθυπουργική έγκριση.