Ορεστιάδα 9 / 2 / 2021
Με λογική και ψυχραιμία επιχειρούμε μια αποτίμηση της επίσκεψης του υπουργού μετανάστευσης & ασύλου στην πόλη μας και όσων γεγονότων, αυτή, προκάλεσε:
1. Ο κ. υπουργός δεν ήρθε για διάλογο! Ήρθε να μας πείσει για την πολιτική του! Οι διάλογοι δεν ξεκινούν πάνω σε μια ειλημμένη απόφαση, αλλά πάνω σε μια πρόταση και από μηδενική βάση!
2. Καμία ομάδα 5-10 αγανακτισμένων – που ξεπέρασαν τα αποδεκτά όρια ευπρέπειας – δε μπορεί να υποσκελίσει τη καθ όλα ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συμπολιτών μας!
3. Η δημοκρατία δε λειτουργεί με απειλές (σαν κι αυτές που εκστόμισε ο κ. υπουργός στον Πρόεδρο της κοινότητας Φυλακίου), ούτε και με επίδειξη ισχύος!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τα απαράδεκτα ρεπορτάζ των κεντρικών Μ.Μ.Ε. τα οποία έκοψαν και έραψαν τα πλάνα της μεγαλειώδους συγκέντρωσης δίνοντας βάση ΜΟΝΟ στα μικροεπεισόδια – στα πλαίσια της γνωστής τους τρομολαγνείας προς άγραν τηλεθέασης – παραγνωρίζοντας και αποσιωπώντας το θέμα που ταλανίζει την τοπική κοινωνία!
Επίσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τα απαράδεκτα δελτία τύπου δύο κοινοβουλευτικών κομμάτων (Νέας Δημοκρατίας και ΚΙΝ.ΑΛ.), που ακολουθώντας την πρακτική των Μ.Μ.Ε. και – ίσως – παρασυρόμενα απ` αυτά, στάθηκαν ΜΟΝΟ στις καταδικαστέες από όλους μας παραφωνίες μιας μικρής μερίδας ατόμων!

Η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ« συμμετέχει δια του επικεφαλής της Χρήστου Καζαλτζή, στην επιτροπή αγώνα κατά της επέκτασης της δομής του ΚΥΤ Φυλακίου.
Μακριά από άναρθρες κραυγές, μακριά από κινήσεις εντυπωσιασμού, μακριά από κομματικές γραμμές και ισορροπίες, μακριά από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και συμφωνίες!
ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ & ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ«
ΚΑΖΑΛΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ