Ζούσε στην Αμερική αλλά επένδυσε στις Φέρες!

Έναν Θρακιώτη σκεπάζει το χώμα των ΗΠΑ. Πρόκειται για τον Παύλο Δέδογλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Ο Παύλος Δέδογλου καταγόταν από τις Φέρες και ζούσε στη Μασαχουσέτη όπου διατηρούσε τις επιχειρήσεις του.
Παρά την μεγάλη απόσταση που χώριζε τον τόπο διαμονής του με τον τόπο καταγωγής του, ποτέ δεν ξέχασε τις Φέρες. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Νίκος Γκότσης είχε κάνει και επενδύσεις (στον τομέα των ακινήτων) στην πόλη των Φερών.

Τον Παύλο Δέδογλου, αποχαιρέτησε ο κ. Γκότσης
Ένας Φεριώτης της διασποράς, ο επιχειρηματίας Παύλος Δέδογλου , που διαβιούσε στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, αποδήμησε εις Κύριον . Ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα στις Κοινότητες των Θρακών των ΗΠΑ και είχε πάντα αναπτυγμένο το πατριωτικό του αίσθημα. Αυτό τον οδήγησε ώστε πριν αρκετά χρόνια να επενδύσει στον γενέθλιο τόπο του . Κάθε φορά που ερχόταν με επισκεπτόταν με περιοδικά και τις εφημερίδες της ομογένειας και μου εξέφραζε την ανησυχία του για τα εθνικά μας θέματα .. Μέχρι και πριν δυο η τρία χρόνια συζητούσαμε με ενδιαφέρον, και η αλήθεια ήταν ότι τον προέτρεπα να προχωρήσει σε μια ακόμη επένδυση του στις Φέρες. Στην σύζυγο του Αλεξάνδρα στα τέσσερα παιδιά του, στα εγγόνια του, στα αδέρφια του που μένουν εδώ και στους συγγενείς του, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια . Καλό παράδεισο Παύλο.

Ένας Φεριώτης της διασποράς, ο επιχειρηματίας Παύλος Δέδογλου Paul Dedoglou , που διαβιούσε στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, …

Δημοσιεύτηκε από Νικόλαος Γκότσης στις Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021