Έντονα ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης. Πολιτική κίνηση από δύο αυτοδιοικητικούς παράγοντες έρχεται να ανατρέψει τις αυτοδιοικητικές ισορροπίες στον δήμο και μέσα από τη συνεργασία να προκύψει κάτι νέο, με θετικά δείγματα γραφής από το παρελθόν και το παρόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, δύο επικεφαλής παρατάξεων έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.
Πρόκειται για δύο αυτοδιοικητικούς οι οποίοι μετρούν χρόνια εμπειρίας και έχουν δείξει δείγματα γραφής.
Ο Παύλος Μιχαηλίδης και ο Ευάγγελος Μυτιληνός έχουν δώσει τα χέρια και συμφώνησαν για κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές.
Και οι δύο θεωρούν ότι η Αλεξανδρούπολη πρέπει να αλλάξει αυτοδιοικητική πορεία και μ’ αυτή την προϋπόθεση ως βασικό στοιχείο προχωρούν στις διαδικασίες συνεργασίας.
Στο πλευρό τους βρίσκονται πολλοί οι οποίοι έχουν δηλώσει καταρχήν την προσωπική τους στήριξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thraki Νεα, έχουν γίνει ήδη δύο συναντήσεις και τα χέρια έχουν σφίξει.
Όσοι γνωρίζουν το πως λειτουργούν, τόσο ο Μυτιληνός όσο και ο Μιχαηλίδης, αυτό σημαίνει συμφωνία συνεργασίας η οποία δεν ανατρέπεται.
Στόχος είναι ένας συνδυασμός με άτομα τα οποία θα έχουν και εμπειρία, αλλά κυρίως πρόθεση να μετέχουν στο νέο αυτοδιοικητικό σχήμα, που έρχεται στο δήμο.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν . . .