Κατά εκπροσώπου ηλεκτρονικού μέσου (του e-evros) κατέθεσε  αγωγή όπως αναφέρει το ίδιο το μέσο, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Σύμφωνα με το e-evros.gr η αγωγή αφορά σε παλαιότερη υπόθεση με δημοσίευμα που είχαν κάνει τόσο το alexpolisonline και το evrosonline.gr σχετικά με προμήθεια ποδηλάτων από το δήμο, θέμα για το οποίο ο δήμος είχε εκδώσει και σχετική ανακοίνωση – απάντηση στα δημοσιεύματα.
Το e-evros αναφέρει ότι στα 17 χρόνια λειτουργίας του δεν έχει δεχτεί ποτέ αγωγή, «Ούτε ιδιώτης, ούτε θεσμικός άσκησε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια κάποιο ένδικο μέσο κατά του site χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν έχουμε κατά καιρούς κρίνει, κατακρίνει, επικρίνει ή έχουμε κάνει εκ παραδρομής λάθη. Όταν λειτουργείς καλοπροαίρετα, τα λύνεις πιο εύκολα τα προβλήματά σου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα τονίζει ότι η αγωγή τους έγινε γνωστή οκτώ μήνες μετά από το δημοσίευμα που αναπαρήγαγε και μάλιστα φιλοξένησε άμεσα με το που του έγινε γνωστή η απάντηση του δήμου και την άποψη του δήμου. Ο δήμαρχος όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ηλεκτρονικού μέσου, με αγωγή ζητάει από τον ιδιοκτήτη του μέσου 30.000 ευρώ.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολη έχει καταθέσει αγωγή και στον δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη.