Τι αναφέρει σε δήλωσή του στο thraki Νεα ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Μία ανάρτηση του αντιδημάρχου Αλεξανδρούπολης Κυριάκου Αραμπατζή, δίνει αφορμή στην παράταξη Πόλη και Πολίτες να του ασκεί κριτική και να τον χαρακτηρίζει ο «κύριος τίποτα από έργα».
Ο κ. Αραμαπτζής στις 20 Μαρτίου του 2019 έγραψε: «Αυτά είναι τα σχέδια της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης. Δύο γήπεδα του βόλεϊ, ένα του χάντμπολ και μία πίστα για πατίνα! Στην καλύτερη περιοχή της πόλη μας.
Προς γνώση όλων αυτών που πιστεύουν ότι μετά την ανάπλαση θα μπορούμε να πιούμε τον καφέ μας, το ουζάκι μας και να φάμε δίπλα στη θάλασσα. Να έρθουμε πιο κοντά στη θάλασσα. Στο μόνο τελικά που θα έρθουμε πιο κοντά, αν κατέβουμε να περπατήσουμε στην περιοχή δίπλα από τους ναυτοπροσκόπους, είναι με μία μπάλα στα μούτρα μας!! Συγχαρητήρια! Έργο πνοής;

Πάντως ο πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και οραματιστής του έργου, το οποίο ξεκίνησε επί θητείας του, Βαγγέλης Λαμπάκης, δεν χαρίστηκε στον αντιδήμαρχο και σχολίασε:

Το 2019 ο Αντιδήμαρχος άνευ έργων (όπως τον έχουμε ξαναπεί), μας ασκούσε κριτική για τα έργα στην παραλία για τα οποία σήμερα μιλούν όλοι με θαυμασμό.
Εμείς όμως θυμηθήκαμε την κριτική του, γιατί τα γραπτά μένουν άλλωστε και σας την παραθέτουμε μαζί με κάποιες φωτογραφίες όπου ο Αντιδήμαρχος καμαρώνει στα υπό εξέλιξη έργα.
Δεν το ‘χει και σε τίποτα να μας πει πάλι ότι δεν κάναμε…τίποτα. Ο κύριος τίποτα από έργα.

Το thraki Νεα επικοινώνησε με τον κ. Αραμπατζή, ο οποίος τόνισε ότι εμμένει στην άποψή του, η οποία είναι και η επιστημονική του άποψη (είναι πολιτικός μηχανικός) αναφέροντας παράλληλα ότι είναι υποχρέωση του δήμου η συνέχιση του έργου, όπως και οι δράσεις δημοσιότητας.