Αθλητικό Σαββατοκύριακο με τελικούς, στην ΕΡΤ3.

FOOTBALL LEAGUE

Σάββατο 22/5 (14:45), Καλαμάτα-Ρόδος
Το πρωτάθλημα της Football League φτάνει στην 13η αγωνιστική και στο ντέρμπι κορυφής του Νότιου ομίλου, το Σάββατο 22 Μαΐου, η πρωτοπόρος Καλαμάτα υποδέχεται την Ρόδο, που είναι δεύτερη δυο βαθμούς πίσω, αλλά και με αγώνα λιγότερο.
Περιγραφή: Βασίλης Μπακόπουλος.

Το ίδιο βράδυ, στις 23:00, η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-21, αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη και του Τάσου Σταμπουλή.

BASKET LEAGUE

Ο ημιτελικός γύρος των play off του πρωταθλήματος της Basket League συνεχίζεται με την τρίτη αναμέτρηση Παναθηναϊκού-ΑΕΚ, που θα γίνει την Κυριακή 23 Μαΐου, στις 21:00, στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας, σε περιγραφή του Δημήτρη Χατζηγεωργίου και ρεπορτάζ του Γιάννη Νάτου.

Οι μεταδόσεις θα συνεχιστούν καθημερινά με αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης των play off, που προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως το Σάββατο 29 Μαΐου.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Η ΕΡΤ3 συνεχίζει και ολοκληρώνει τις απευθείας μεταδόσεις από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης, με τους τελικούς της κολύμβησης.
Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της ηπείρου παίρνουν μέρος στη διοργάνωση, ενώ οι ελληνικές συμμετοχές με εξαιρετική παρουσία και ρεκόρ δίνουν πρόσθετο ενδιαφέρον.
Σάββατο 22/5, 19:00-20:45
Κυριακή 23/5, 19:00-21:00
Περιγραφή: Παναγιώτης Μπότσας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαΐου 2021 θα γίνει το 17ο Final4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών χάντμπολ, στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης και του ΟΑΠΝ Κοζάνης.
Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας τον τελικό της διοργάνωσης, που θα γίνει την Κυριακή 23 Μαΐου στις 16:00, σε περιγραφή του Άκη Ιωακείμογλου και ρεπορτάζ του Μάκη Νασιάδη.