Πατσουρίδης τι συζητάμε σήμερα, αόριστα για την οικονομία της πόλης ή τη νοσηλευτική;
Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που προκάλεσε στο δήμο Διδυμοτείχου ο συνδυασμός του Χρήστου Τοκαμάνη Δύναμη Δημιουργίας. Το συμβούλιο συνεδρίαση με θέμα: «Αποφάσεις του Δ.Σ για την εξεύρεση οριστικής λύσης στο ζήτημα των κτιριακών εγκαταστάσεων των σχολών Ψυχολογίας και Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο».
Το συμβούλιο που είχε διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσεράμισι ωρών, δεν κατάληξε στην εξεύρεση κατάλληλης λύσης, με το θέμα να κλείνει.
Όλα έχουν ξεκινήσει από την απόφαση να εγκατασταθούν στο 3ο δημοτικό σχολείο για ένα έτος μέχρι να ετοιμαστούν οι νέοι χώροι σε αποθήκες στην περιοχή του ΟΣΕ, οι πανεπιστημιακές σχολές νοσηλευτικής και η νεοσύστατη της ψυχολογίας.
Το 3ο δημοτικό θα μεταφερθεί προσωρινά στο 4ο δημοτικό καθώς και στο κτήριο που τώρα στεγάζεται η νοσηλευτική.
Ο κ. Τοκαμάνης ζήτησε να διακοπεί το συμβούλιο για μία εβδομάδα, καθώς δεν βρέθηκε καταλληλότερη λύση από την εγκατάσταση του πανεπιστημίου στο 3ο δημοτικό σχολείο, με προτάσεις που ακούστηκαν, όπως η ΔΕΥΑΔ ή το επαρχείο να μην θεωρούνται κατάλληλες.
Το θέμα αποσύρθηκε κατά πλειοψηφία.

Δείτε το συμβούλιο, με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στα τελευταία 20 λεπτά.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου, προχώρησε σε διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο.