Τρία βιβλία ξένων συγγραφέων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Brit Bennett
ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΜΙΣΟ
Μετάφραση: Κάλλια Παπαδάκη
H Brit Bennett υφαίνει μια οικογενειακή ιστορία στην Αμερική των δεκαετιών 1950-1990, που μιλάει για τις επιθυμίες, τις προσδοκίες και τις αποφάσεις που μας φέρνουν σε σύγκρουση με την καταγωγή μας.
Το Αόρατο μισό κυκλοφορεί σε μετάφραση της βραβευμένης Κάλλιας Παπαδάκη.

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
Simon Wiesenthal
ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ – ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
Επιμέλεια: Joseph Wechsberg
Μετάφραση: Γεωργία Μίχα
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εκδίδεται η μοναδική και συνάμα συναρπαστική μαρτυρία του σημαντικότερου κυνηγού των Ναζί: ο Simon Wiesenthal ήταν ένας εμμονικός συλλέκτης πληροφοριών που πίστευε στην έννομη απόδοση δικαιοσύνης και όχι στην αυτοδικία.
Αυτό το βιβλίο αποτελεί τη βίβλο της πορείας του, από τον εντοπισμό του Άιχμαν μέχρι την υποψηφιότητα για Νόμπελ Ειρήνης, και ακόμα παραπέρα.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΜΑΛΑ
Dan Morain
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΜΑΛΑ – Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ
Μετάφραση: Δημήτρης Αλεξίου
Γραμμένο από τον επίσημο βιογράφο της, τον δημοσιογράφο Dan Morain, το βιβλίο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις αρχές του 2021 και περιγράφει ολόκληρη την καριέρα της Χάρις χρονολογικά και περιεκτικά: από την περίοδο των φοιτητικών της χρόνων στην πορεία προς το αξίωμα της Γενικής Εισαγγελέα στην Καλιφόρνια, τη θητεία της στη Γερουσία, την υποψηφιότητα για την Προεδρία και τελικά την ορκωμοσία της ως Αντιπροέδρου των ΗΠΑ.