Παρέμβαση της βουλευτή Έβρου για την ανάγκη αναβάθμισης των τελωνειακών σταθμών και τα νέα διόδια στην Εγνατία επί ΝΔ
Κριτική για τις καθυστερήσεις στα έργα συντήρησης και λειτουργίας της Εγνατίας Οδού και των Κάθετων Αξόνων άσκησε, ως εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η βουλευτής Έβρου και αναπληρωτής τομεάρχης ψηφιακής διακυβέρνησης, ενημέρωσης και επικοινωνίας Νατάσα Γκαρά, κατά την ενημέρωση από τον υπουργό υποδομών και μεταφορών, στην αρμόδια επιτροπή της βουλής.

Η κα Γκαρά αφού σημείωσε πως η Εγνατία Οδός σηκώνει ένα σημαντικό βάρος σε ότι αφορά τις μετακινήσεις, τον τουρισμό και το εμπόριο, ειδικά για τη Βόρεια Ελλάδα, διερωτήθηκε πού οφείλεται η μεγάλη καθυστέρηση υλοποίησης των αναγκαίων έργων συντήρησης στο οδικό δίκτυο.
Μάλιστα, η βουλευτής Έβρου αναρωτήθηκε για τη σπουδή της κυβέρνησης να προχωρήσουν άμεσα, αυτή τη στιγμή οι νέες διετείς δημόσιες συμβάσεις συντήρησης, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ εξελίσσεται ταυτόχρονα και ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού. Η κα Γκαρά ζήτησε συγκεκριμένες διευκρινίσεις πάνω σε αυτά τα ζητήματα, καθώς επικρατεί σύγχυση τόσο με τα χρονοδιαγράμματα, αλλά και με τις ρητές δεσμεύσεις που θα αναλάβει ο παραχωρησιούχος.