Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, είναι ένας Εβρίτης που έχει μάθει στη ζωή του να προσφέρει και μέσα από τα κοινά, αλλά σε προσωπικές στιγμές που δεν έχουν γίνει γνωστά. Τις τελευταίες μέρες, όπως χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας δυστυχώς, προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.
Λίγο πριν βγει από το νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται έστειλε ένα δυνατό μήνυμα: «Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης- Κλινική Covid-19. Οι Άνθρωποι εδώ, είναι πάνω από κάθε προσδοκία Καταπληκτικοί!! Είναι συνέχεια στο πλευρό σου, ότι ζητήσεις είναι ικανοί να ντυθούν και να μπουν στην απομόνωση να σε εξυπηρετήσουν! Γιατροί, Νοσηλευτές, Καθαρίστριες, οι πάντες!! Τους ευχαριστώ πολύ και συνεχίζουμε την μάχη!>».

Ο κ. Χατζηγεωργίου μετά την ανάρρωσή του, μας ζητάει να κάνουμε ότι μπορούμε για να μην περάσουμε αυτή την περιπέτεια.

Επιστρέφουμε σπίτι, δόξα τον Θεό, με υγεία και δύναμη, νικητές!!
Ενα πράγμα θέλω να πω προς όλους σας, κάντε ότι περνά από το χέρι σας, να μην περάσετε ποτέ αυτή την περιπέτεια. Μην φτάσετε ποτέ μαζί με το δικό σας φορτίο να κουβαλήσετε και το φορτίο των ανθρώπων που μολύνατε.
Το νοσοκομείο μας για ακόμη μια φορά απέδειξε πως μπορεί να χαρίσει την ζωή, απλόχερα!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας για την στήριξη και τις ευχές!!! Ξεχωριστά τον παθολόγο κύριο Πασχάλη Πειχαμπέρη και τους βοηθούς του για την καθημερινή φροντίδα, τον πνευμονολόγο κύριο Πασχάλη Στειρόπουλο, όλο το προσωπικό της Κλινικής covid, το τμήμα Επειγόντων του ΠΓΝΑ και όλους όσους σιωπηρά βοηθούν για το άρτιο αποτέλεσμα!! Συνεχίζουμε!!!

Ο κ. Χατζηγεωργίου, δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί, καθώς υπήρχαν κάποιες ιατρικές πράξεις που δεν επέτρεπαν τον εμβολιασμό του. Το δυνατό και γεμάτο ζωή μήνυμά του, τα λέει όλα.
«Κάντε ότι περνά από το χέρι σας, να μην περάσετε ποτέ αυτή την περιπέτεια».