Νέα επιστολή προς την Zante Ferries απέστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου επαγγαλματιών Σαμοθράκης Μαργαρίτης Κίρκος. Ο κ. Κίρκος ζητάει η εταιρεία να δημουργήσει έναν άλλο χώρο που να λειτουργεί ως εκδοτήριο στο λιμάνι της Καμαριώτισσας.
Η επιστολή Κίρκου αναλυτικά.

Σαμοθράκη,14.08.2021
Προς:ZANTEFERRIES
Κοινοποίηση:ΜΜΕΈΒΡΟΥ
Αναμένοντας ακόμη την απάντηση στην προηγούμενη επιστολή που εστάλη 8 Αυγούστου και αφορούσε στην δωρεάν μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων της Σαμοθράκης και στην διατήρηση των τιμών στα εισιτήρια στα επίπεδα των επιδοτούμενων για τους καλοκαιρινούς μήνες, θεωρώ επιβεβλημένο πλεον να θέσω δημόσια ένα ακόμη θέμα προς την εταιρεία σας. Το οποίο έχω θέσει κατ’ επανάληψη τόσο σε επίσκεψη μου στα γραφεία της ZANTEFERRIES, όσο και τηλεφωνικά.
Το θέμα αφορά το εκδοτήριο εισιτηρίων σας στην Σαμοθράκη. Δεν νοείται εν έτη 2021 η πρακτόρευση να γίνεται σε αυτόν τον χώρο. Οι εικόνες θυμίζουν τριτοκοσμικές καταστάσεις. Υποβαθμίζουν την εικόνα του νησιού κατά πρώτον και της εταιρείας σας κατά δεύτερον.
Η επιχείρηση μου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το εκδοτήριο σας και βλέπω καθημερινά σκηνές απείρου κάλους… Άνθρωποι να λυποθημούν από την ζέστη (σας παραθέτω σχετική
φωτογραφία από πρόσφατο περιστατικό), ή να στέκονται στην ουρά κάτω από τον καυτό ήλιο. Αν και το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά, γιατί τουλάχιστον δεν χρησιμοποιείται το παράθυρο κάτω από το στέγαστρο ώστε να προστατεύεται ο κόσμος…;
Έχω λοιπόν επανειλημμένα θέσει το θέμα ως πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης της σωστής πρακτόρευσης και έκδοσης εισιτηρίων σε έναν σωστό και άρτιο επαγγελματικό χώρο, προσφέροντας στους επιβάτες μια ανάσα δροσιάς, κάποια καθίσματα (όσα επιτρέπουν οι συνθήκες covid) και μία τουαλέτα.
Το θέμα νομίζω δεν είναι οικονομικό, άλλωστε η νέα τεράστια επιδότηση σας δίνει την ευχέρεια υποστήριξης ενός αξιοπρεπούς χώρου.
Αναμένω λοιπόν τόσο εγώ όσο και οι επαγγελματίες της Σαμοθράκης που εκπροσωπώ όχι μόνο κάποια έγγραφη απάντηση σας, αλλά κυρίως έμπρακτη και για τα τρία ανοιχτά και πολύ
σοβαρά ζητήματα;
Μαργαρίτης Κίρκος
Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης
Πολιτετης-Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ
«ΕλληνικήςΛύσης»