Δύο μετάλλια χάρισαν στην Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη δεύτερη κατηγορία της σπάθης, ενώ ο δικός μας Φεριώτης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορίας (S8) στα 100μ. ελεύθερο, με χρόνο 58,73.
Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αυστραλός Μπεν Πόπχαμ με 57,37 και δεύτερος ήταν ο Αντρέι Νικολάεβ από τη Ρωσία με 57,69.

Ο πρόεδρος της βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας απηύθυνε συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Τριανταφύλλου και τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στην ξιφασκία και στην κολύμβηση αντίστοιχα.
Ο κ. Τασούλας δήλωσε:
«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικώς συγχαίρω θερμά τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου και τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για τη σπουδαία διάκριση που πέτυχαν και τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τους ευχαριστούμε, διότι μέσα από την επιτυχία τους μας κάνουν υπερήφανους, αποδεικνύοντας ότι όταν η δύναμη ψυχής συναντά τη σκληρή και συστηματική προσπάθεια, κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί και κάθε ευγενής στόχος μπορεί να κατακτηθεί».