Για πολλούς δεν αποτέλεσε έκπληξη η μη ανανέωση της θητείας του αντιδημάρχου οικονομικών του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργου Κιζιρίδη.
Όσοι γνωρίζουν καλά τις εσωτερικές λειτουργίες της παράταξης Ζαμπούκη, γνωρίζουν ότι ο Κιζιρίδης διατηρεί τις όσο το δυνατόν καλύτερες σχέσεις με τους συμβούλους της παράταξης, αλλά και με το προσωπικό του δήμου με το οποίο συναστρέφονταν καθημερινά.
Ο πρώην αντιδήμαρχος δεν μετέχει στο νέο σχήμα αντιδημάρχων που ανακοίνωσε ο δήμος, κυρίως γιατί ήταν δική του επιθυμία. Απ’ τη μια ένα πρόσκαιρο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος, από την άλλη οι δυνατότητές του να προσφέρει και από άλλες θέσεις, έστω και για λίγο τον κρατούν εκτός διοίκησης.
Είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει να μετέχει ως δημοτικός σύμβουλος, αλλά κι ότι θα έχει στενή συνεργασία με την Ελένη Ιντζεμπελίδου, η οποία ανέλαβε τα οικονομικά του δήμου.
Σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στο δήμο, όπως για παράδειγμα στο Πολυκοινωνικό, στη ΔΕΥΑΑ, στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου (Το Νοέμβριο), αλλά και στον αναπτυξιακό οργανισμό που αναμένεται να συσταθεί.

Μπορεί ο δήμαρχος να προσπαθεί να διευρύνει τις συνεργασίες στο δημοτικό συμβούλιο, για να αποκτήσει και την πλειοψηφία, είτε με τους συμβούλους της ΑΝΑΣΑ, είτε με την παράταξη Λαζόπουλου, αλλά και την μεταγραφή Σάββα Σεφεριάδη, ξέρει όμως ότι στελέχη της παράταξής του όπως ο Κιζιρίδης, μπορούν να προσφέρουν ακόμη κι όταν δεν είναι αντιδήμαρχοι.