Τη μία μέρα κατέθεσε επιστολή παραίτησης και την επόμενη δημοσιοποιήθηκε η συνάντηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Σουφλίου Νίκου Γκουστούδη με τον δήμαρχο Σουφλίου.

Ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος,  συναντήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το δήμο, αλλά και ειδικότερα τη δημοτική ενότητα Ορφέα, από την οποία προέρχεται ο δημοτικός σύμβουλος.
Ο κ. Καλακίος, επεσήμανε πως εκτιμά και σέβεται τη μακρόχρονη παρουσία του κύριου Γκουστούδη στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεδομένου ότι, διατέλεσε επί σειρά ετών, και συγκεκριμένα, από το έτος 1998, δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Ορφέα.
Στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας του δήμου, της αντιμετώπισης των καθημερινών αναγκών που προκύπτουν, αλλά πρωτίστως, της εξυπηρέτησης των δημοτών, αποφασίσθηκε πως απαιτείται, η συνεργασία και η συμβολή όλων των εμπλεκομένων, για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων, καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.

 

Στο μεταξύ, αυτό που ξεχωρίζει είναι το χαμόγελο του Καλακίκου πίσω από τη μάσκα.

Αν και δε φαίνεται, όπως και να το φανταστείς, το χαμόγελό του λέει πολλά.

Το πόσα πολλά, θα φανεί σε λίγες μέρες.