Την κάρτα άλλαξε ο αντιδήμαρχος Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης. Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στους αντιδημάρχους, ο δήμαρχος Σουφλίου, όρισε τον κ. Δαρούση αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας Τυχερού, από αντιδήμαρχο τεχνικών έργων που ήταν μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν την αλλαγή στις αρμοδιότητες, υπήρχε εκτενής συζήτηση μεταξύ δημάρχου και αντιδημάρχου, καθώς ο Δημήτρης Δαρούσης αποτελεί πολιτικό κεφάλαιο για το δήμο και προσφέρει απ’ όποια θέση κι αν βρίσκεται.
Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Δαρούσης αναφέρει:
Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις του Δημάρχου μας Παναγιώτη Καλακίκου αναλαμβάνω Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Τυχερού.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου τα δύο προηγούμενα από τη θέση του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σουφλίου καθώς τα δύο αυτά χρόνια διαχειρίστηκα μαζί με τους συνεργάτες μου πληθώρα εκτάκτων γεγονότων αλλά παράλληλα έκανα μια μεγάλη προσπάθεια για την εκτέλεση μικρό παρεμβάσεων που βοηθούν στην καθημερινότητα των δημοτών μας.
Στην αγροτική οδοποιία έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα με εργασίες σε όλο τους οικισμούς του Δήμου.
Η τεχνική υπηρεσία η οποία αποτελείτε από ελάχιστους μηχανικούς εργάστηκε με ζήλο για την ολοκλήρωση πολλών μελετών με αποτέλεσμα να έχουν αυτή τη στιγμή δημοπρατηθεί αρκετά έργα τα οποία πολύ σύντομα θα αρχίσουν να εκτελούνται, και φυσικα το μεγάλο έργο της ασφαλτόστρωση του δρόμου Μικρού Δερείου- Ρούσσας- Γονικού το οποίο πλέον είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Σουφλίου τον Παναγιώτη Καλακίκο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τα δύο προηγούμενα χρόνια αλλά και για την επιλογή του να συνεχίσω από τη θέση πλέον του Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Τυχερού.
Ο αγώνας συνεχίζεται !!!