Μετά τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Σπήλιο Λιβανό ο οποίος κατά την επίσκεψή του στον Έβρο, επισκέφτηκε και τον φράχτη, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, επιλέγουν να επισκεφτούν τον Έβρο και τον φράχτη.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η Δ.Ε.Θ. κλιμάκιο βουλευτών αποτελούμενο από τον βουλευτή Σερρών & γραμματέα διεθνών δχέσεων της Ν.Δ. Τάσο Χατζηβασιλείου, τους βουλευτές Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη, Χρήστο Δερμεντζόπουλο, Σταύρο Κελέτση , το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας Γιάννη Πολιτόπουλο, καθώς και στελεχών της ΔΕΕΠ Έβρου και μελών της πολιτικής επιτροπής, θα επισκεφθεί κοινωνικές δομές , το λιμάνι και επιχειρήσεις και τον φράχτη του Έβρου.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το ποια ενημέρωση θα τους παρέχει ο φράχτης. . ., πάντως αναμνηστική φωτογραφία προφανώς θα υπάρξει.
Σε έναν Έβρο, που ειδικά στο βόρειο τμήμα του, έχει εργοστάσια που ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ με τα δάχτυλα του ενός χεριού, ο φράχτης έχει καταντήσει αξιοθέατο.

Με αφορμή την επίσκεψη πάντως η ΔΕΕΠ Έβρου της Νέας Δημοκρατίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους παραγωγικούς φορείς του νομού να συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται για την εύρεση λύσεων στα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με την παρουσία τους την Τρίτη 07/09/2019 και ώρα 15:00 στον 3ο Όροφο του Επιμελητηρίου Έβρου.

Μπορεί στο επιμελητήριο, να μιλήσουν και για τον φράχτη.
Κανείς δεν ξέρει. Όποιος πάει να μας ενημερώσει αν επιθυμεί.