Ένα «βελούδινο διαζύγιο» έγινε και επίσημα γνωστό τις τελευταίες ώρες στον χώρο των ΜΜΕ. Ο Αντώνης Τελόπουλος, αποχώρησε από τη διεύθυνση της Δέλτα Τηλεόρασης. Ο δημοσιογράφος ήταν διευθυντής του μεγάλου καναλιού της Θράκης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και σημάδεψε την παρουσία του με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που ακόμη συζητιούνται.
Χαρακτηριστική είναι η αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη του πρώην στενού συνεργάτη και συμβούλου ασφαλείας του πλανητάρχη Donald Trump, John Bolton, κάτι εξαιρετικά σπάνιο για ένα περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό στην άκρη της Ευρώπης.
Το τελευταίο διάστημα, ήταν γνωστό ότι οι σχέσεις της ιδιοκτησίας και του δημοσιογράφου οδηγούσαν σε λύση της συνεργασίας του, χωρίς όμως να υπάρξει ρήξη.
Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, η ιδιοκτησία έχει ξεκινήσει συζητήσεις με άτομα που θα μπορούσαν να αναλάβουν τη διεύθυνση του σταθμού, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Ανάμεσα στο ονόματα που ακούστηκαν είναι κι αυτό του πρώην διευθυντή Νίκου Πετρίδη, ο οποίος θα κάνει και την πρώτη του εμφάνιση σε δημόσια εκδήλωση ύστερα από καιρό, ως συντονιστής στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Λασκαράκη «Κυνηγημένοι από την ιστορία» την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στον Φλοίσβο.
Και αυτή όμως η συζήτηση δεν έχει καταλήξει, χωρίς να αποκλείεται τη διεύθυνση του καναλιού να αναλάβει νέο πρόσωπο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να στήσει το κανάλι από την αρχή.
Ο Αντώνης Τελόπουλος, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τους συναδέλφους του και ήδη ετοιμάζει τα νέα του επαγγελματικά βήματα. Άλλωστε και την εμπειρία έχει και τις γνωριμίες εντός και εκτός Θράκης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εγκατασταθεί ξανά στην Αθήνα, εργαζόμενος σε μόνιμη βάση σε κάποιο κεντρικό ΜΜΕ.
Εμείς ευχόμαστε, τόσο στη Δέλτα, όσο και στον Αντώνη, καλή τύχη και ηρεμία σ’ όλους τους τομείς.