Πρώτα ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της οποίας ήταν μέλος και δημοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια ανακοινώθηκε ως νέος αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Ο λόγος για τον Σάββα Σεφεριάδη.
Η πρώην του παράταξη «Πόλη και Πολίτες» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπάκη, ετοιμάζεται για επάνοδο. Το θέμα όμως του Σεφεριάδη, δεν το αφήνει να πέσει.
Και επειδή ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον κ. Σεφεριάδη να κρατάει ένα πόμολο, η παράταξη σε σχόλιο που ανάρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Βρε Σάββα, βρε Σάββα…
Καλά, γι’ αυτό σε στείλαμε εκεί; Για να κρατάς τις πόρτες στον Ζαμπούκη; Μη γίνεσαι τόσο υπακτικός.
Πέραν τούτου ας πούμε και δυο κουβέντες για την απόφασή σου να πουλήσεις την παράταξη σου ώστε να εκπληρώσεις τον μεγάλο σου στόχο ο οποίος δεν ήταν άλλος από μια αντιδημαρχία.
Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις σχετικά με τις έννοιες πολιτική και ηθική και κατά πόσο μπορούν αυτές να συμβαδίζουν. Όσο κι αν οι περισσότεροι πιστεύουν πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, πάντα θα υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές που καθορίζουν τα όρια της ηθικής στην πολιτική.
Αυτά τα όρια ξεπεράστηκαν κατά πολύ στην περίπτωση Σάββα, διότι δεν γίνεται από τη μία να δίνεις το λόγο σου και να λες (υποτίθεται αντρίκια) «εγώ Λαμπάκη μαζί σου μέχρι τέλος» και από την άλλη να φεύγεις χωρίς αιτία και να λαμβάνεις μάλιστα και θέση αντιδημάρχου.
Ο καθένας λαμβάνει τις αποφάσεις του, αφήνει το αποτύπωμά του και κρίνεται από τον κόσμο.
Η ώρα της κρίσης, το 2023, πλησιάζει και τότε θα διαπιστώσεις αν αυτό που έπραξες ήταν το σωστό ή το λάθος!
Πέλεκυς