«Επίθεση εξαπολύει στον αντιδήμαρχο Τυχερού του δήμου Σουφλίου Δημήτρη Δαρούση, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Αποστόλη Δαβής. Ο κ. Δαβής επισκεπτόμενος το Τυχερό, διαπίστωσε ότι το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης της τράπεζας Πειραιώς – η οποία έκλεισε το κατάστημά της στο Τυχερό – βρίσκεται σε χώρο καταστήματος που διατηρεί ο Δημήτρης Δαρούσης.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Δαβής τονίζει:

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.
Κλείσανε την τράπεζα Πειραιώς στο Τυχερό για να ανοίξουν ΑΤΜ έναντι μηνιαίου τιμήματος στο κατάστημα του Αντιδημάρχου κ.Δαρούση.

-Μήπως κλείσανε και το ταχυδρομείο στο Τυχερό για να ανοίξουν courier στο κατάστημα του κ.Δαρούση;
-Μήπως θα κλείσουν και το πολυιατρείο Τυχερού και θα ανοίξουν ένα αγροτικό ιατρείο στο κατάστημα του κ.Δαρούση;
-Μήπως θα κλείσουν και το Λύκειο Τυχερού και θα ανοίξουν ένα φροντιστήριο στο κατάστημα του κ.Δαρούση;

κ.Δήμαρχε,

ο Δήμος δεν είναι γραφείο οικονομικής αποκατάστασης των ανεπάγγελτων συμβούλων σας και θα πρέπει να σας θυμίσω ότι ορκιστήκατε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα του τόπου.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις η ανησυχία των κατοίκων είναι έντονη για το μέλλον του τόπου και έχει γίνει κατανοητό, ότι ο Αντιδήμαρχος Τυχερού λειτουργεί με βάση τα προσωπικά του οικονομικά οφέλη και όχι του τόπου.
Οσο είναι νωρίς,
ΑΠΟΠΕΜΨΤΕ
τον Αντιδήμαρχο Τυχερού, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να σταθεί από εδώ και πέρα.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ.
Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ.

Απόστολος Δαβής
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σουφλίου

*Ο κ. Δαβής αποκαλούσε τον Δημήτρη Δαρούση όταν ήταν αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών στο δήμου Σουφλίου «αντιδήμαρχο παντός επιστητού». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, η τράπεζα αναζήτησε κι άλλους χώρους για να τοποθετήσει το μηχάνημα πριν καταλήξει στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο θεωρήθηκε το πλέον κατάλληλο.