Με δυνάμεις που θα ζήλευαν πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι, ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης γυρίζει όλο το δήμο και συνομιλεί με τους πολίτες.
Ο κ. Πατσουρίδης, είναι κοινό μυστικό ότι γνώριζε λίγο πολύ σχετικά με το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών, αποφάσισε όμως να μην παραδώσει τα όπλα και να κατέβει, έστω κι αν το ρεύμα στο δήμο, ήθελε τον νέο συνδυασμό. Ήταν τα προβλήματα με την ύδρευση, ήταν η ανάγκη για ανανέωση, είναι τα προβλήματα με την ύδρευση, που δεν έχουν λυθεί.
Μετεκλογικά κρατάει στάση αναμονής, δεν κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, ενώ προσπαθεί να αναδείξει το έργο της δική του δημοτικής αρχής, απέναντι στο έργο του Χρήστου Τοκαμάνη που είχε προηγηθεί του Πατσουρίδη στη διοίκηση του δήμου.
Αν και ο Πάρις Πατσουρίδης δεν ανοίγει τα χαρτιά του, ούτε σε στενούς του συνεργάτες, η κινητικότητα που επιδεικνύει, δείχνει ότι θα διεκδικήσει ξανά την τρίτη τετραετία.
Σ’ όλα αυτά, έχει δύο βασικά πλεονεκτήματα.
1ον διατηρεί τον στενό πυρήνα τον συνεργατών του ακέραιο
2ον οι συνεργάτες του, τον σέβονται απόλυτα και δεν καταδέχονται ούτε να συνομιλήσουν, πολύ περισσότερο να πιούν καφέ, με άτομα που έχουν συκοφαντήσει ή κατηγορήσει τον Πάρι Πατσουρίδη.
Ειδικά το 2ο, κρατάει ενωμένη την παράταξη και τον Πάρι αδιαμφισβήτητο Αρχηγό.