Το νέο του σχεδιασμό για τη διοίκηση του δήμου κάνει ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου. Τις επόμενες ημέρες ο κ. Χατζηγιάννογλου θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το ποιοι θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι, αλλά και ποιοι θα έχουν ρόλο διοίκησης στα νομικά πρόσωπα του δήμου, στη ΔΕΥΑΔ.
Μέχρι τώρα, μία θέση αντιδημάρχου καλύπτεται από σύμβουλο της παράταξης του πρώην δημάρχου του Πάρι Πατσουρίδη. Πρόκειται για τον Πασχάλη Αδαμάκη. Όπως όλα δείχνουν στον δήμο θα παραμείνει αντιδήμαρχος από την παράταξη Πατσουρίδη, μάλλον όμως όχι ο κ. Αδαμάκης, παρά το γεγονός ότι έχει και έργο να επιδείξει και χαμηλών τόνων είναι, καθώς δεν έχει δημιουργήσει ούτε μία ένταση, ούτε καφέδες πίνει (σε καφετέριες εν ώρα εργασίας).
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν γίνει κρούσεις και σε συμβούλους της παράταξης του Χρήστου Τοκαμάνη να αναλάβουν θέση διοίκησης, όχι τόσο για να διεμβολιστεί η παράταξη Τοκαμάνη, όσο για να υπάρξει πιο συναινετικό κλίμα στη διοίκηση του δήμου.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Και καλύτερα ίσως για τον δήμαρχο, καθώς φαίνεται ότι έχει προχωρήσει σε συμφωνία συνεργασίας με σύμβουλο του Τοκαμάνη.
Αν τελικά προχωρήσει η συνεργασία θα πρέπει να τεθεί εκτός διοίκησης ένας από τους νυν αντιδημάρχους.
Βούλης Μπιλιακάκης, Στέλλα Θεοδωσίου, Βαγγέλης Τσιμπανλιώτης είναι οι τρεις αντιδήμαρχοι της παράταξης Ρωμύλου και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Λεωνίδας Γεωργιάδης, της ίδιας πάντα παράταξης.
Εδώ όλα είναι ανοιχτά. Θα διευκολύνει κάποιος τον δήμαρχο στη νέα προσπάθεια λέγοντας ότι μπορεί να παραμείνει απλά δημοτικός σύμβουλος ή θα πρέπει ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου να βρει εναλλακτική λύση;
Θα φανεί σε λίγες μέρες, όπου τη νύφη όλα δείχνουν ότι θα την πληρώσει σίγουρα ο Αδαμάκης.
Οι αντιδήμαρχοι πάντως σε μικρούς δήμους, επειδή δεν κάθονται τόσο συχνά στα γραφεία αν φοράνε φόρμες κι όχι κουστούμι ίσως είναι πιο άνετο στην κίνηση.
Κουράγιο.