Επιθυμείτε να κάνετε σκι, να απολαύσετε τα βουνά στις χειμερινές σας διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους σας; Αυτού του είδους οι διακοπές απαιτούν μεγαλύτερη οργάνωση από άλλες. Είτε ετοιμάζετε την βαλίτσα σας, προετοιμάζετε όλες τις λεπτομέρειες παραμονής σας, βρίσκετε δραστηριότητες για όλη την οικογένεια στο βουνό και φροντίζετε για τον εξοπλισμό του σκι, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές ούτως ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα έχετε οργανώσει όλα σωστά.

Αρχίζετε να προετοιμάζεστε για τις μελλοντικές διακοπές σκι της οικογένειας και χρειάζεστε μερικές χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να μην αφήσετε τίποτα έξω και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας όταν έρθει η ώρα; Πως να ετοιμάσετε την παιδική βαλίτσα https://www.samsonite.gr/el-gr/disney-paidi-paidikes-valitses-disney για τις διακοπές στο χιόνι ή τι να κάνετε στα βουνά όταν δεν σας αρέσει το σκι;

Διαλέξτε τις σωστές αποσκευές για τα πράγματα σας.
Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλετε να συμβεί στις διακοπές σας είναι να σας χαλάσει η βαλίτσα.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε στην κατοχή σας βαλίτσες υψηλής ποιότητας, αλλιώς επενδύστε σε βαλίτσες ταξιδιού Samsonite.

Οργανώστε σωστά την βαλίτσα.
Όταν ετοιμάζετε την βαλίτσα σας, πρέπει να τοποθετείτε ρούχα καταλληλά και για το εσωτερικό και για το εξωτερικό. Για τις δραστηριότητες στο χιόνι πρέπει να έχετε τα κατάλληλα αξεσουάρ: γάντια, καπέλο, κασκόλ, γυαλιά ηλίου.
Για να ντυθείτε πριν βγείτε, ακολουθήστε τον κανόνα των 3 στρώσεων ούτως ώστε να είστε καλά θωρακισμένοι απέναντι στο κρύο και την υγρασία.

Το πρώτο στρώμα είναι ισοθερμικά ρούχα, θα σας παρέχουν την σωστή θερμοκρασία χωρίς περιττό όγκο. Ένα δεύτερο στρώμα είναι ένα μονωτικό μπουφάν για χιονιά που διατηρεί τον αέρα ζεστό στο εσωτερικό του. Τέλος ένα προστατευτικό μπουφάν το οποίο θα είναι αδιάβροχο και αντιανεμικό. Το ίδιο ισχύει και για την ενδυμασία του μωρού σας, πρέπει να εφοδιαστείτε με ρούχα που θα το κρατάνε ζεστό και θωρακισμένο από τον αέρα και την υγρασία. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε στην βαλίτσα ένα κουτί πρώτων βοηθειών.
Αν οι καταβάσεις στις χιονισμένες πλάγιες δεν είναι για εσάς, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια σας επιθυμεί να κάνει χειμερινά σπορ, μην αγχώνεστε.
Οι χειμερινοί προορισμοί εκτός από τις χειμερινές δραστηριότητες ενδείκνυνται και για χαλάρωση. Τα περισσότερα ξενοδοχεία και σαλέ διαθέτουν σπα και υπηρεσίες που θα σας προσφέρουν την χαλάρωση που τόσο επιθυμείτε. Θα απολαύσετε την πισίνα, το χαμάμ, το τζακούζι και τα ινστιτούτα οπού επαγγελματίες μασέρ προσφέρουν θεραπείες για να χαλαρώσετε στο μέγιστο.