Σε εξέλιξη είναι έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες, ύστερα από πληροφορίες ότι φαρμακείο εξέδιδε αρνητικά πιστοποιητικά rapid test, χωρίς να πραγματοποιούνται τα τεστ αυτά.

Αστυνομικοί της ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, υπό άκρα μυστικότητα, έκαναν ερωτήσεις σε φαρμακοποιούς για την ορθή διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικών, ενώ είχαν θέσει υπό παρακολούθηση φαρμακείο στο κεντρικό τμήμα του Έβρου, καθώς υπήρχε υπόνοια, ότι δηλώνονται αρνητικά rapid test, χωρίς αυτά να πραγματοποιούνται.
Όταν αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στην ειδική πλατφόρμα γίνονται οι δηλώσεις σε ώρες που δεν εντοπίζονταν κίνηση στο φαρμακείο προχώρησαν σε συλλήψεις.

Η υπόθεση, γρήγορα πέρασε από την ασφάλεια στη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, καθώς ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και αστυνομικός.

Οι συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν αναβολή.
Δείτε τι αναφέρει η δικηγόρος κατηγορούμενων για την υπόθεση Δέσποινα Πέπη Μπουρουτζίδου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, οι έρευνες της αστυνομίας, συνεχίζονται, όχι μόνο για το συγκεκριμένο φαρμακείο, αλλά ευρύτερα, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν παρόμοιες υποθέσεις.