Δεν έγινε αντιπεριφερειάρχης, καθώς ο συνδυασμός του, αυτός του Χριστόδουλου Τοψίδη, δεν ήταν ο εκλεχτός για τους κατοίκους της περιφέρειας ΑΜΘ, αλλά και ο ίδιος δεν άλλαξε στρατόπεδο – κι αυτό πρέπει να το πούμε.
Ο Νίκος Βουλγαρίδης, από τις Φέρες είναι παίκτης με όγκο στην τοπική πολιτική σκηνή, καθώς οι σχέσεις του με την τοπική κοινωνία αυτόματα μεταφράζονται σε ψήφους.
Με την εμπειρία των περιφερειακών εκλογών, ο κ. Βουλγαρίδης έχει ένα επιπλέον εφόδιο και όπως όλα δείχνουν θα ασχοληθεί με τα του δήμου Αλεξανδρούπολης.
Το θέμα είναι ότι κι αυτή τη φορά μπορεί να πάει με αντάρτη, καθώς ο Δημήτρης Καραβασίλης μπορεί να μην έχει τη στήριξη κόμματος και θα θεωρηθεί αντάρτης είτε για λόγους ανάπτυξης υπερκομματικού προφίλ από τον ίδιο, είτε για λόγους δυσφήμισης από τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Κι επειδή ο Βουλγαρίδης δεν συγκεντρώνει ψήφους μόνο για τον ίδιο, ήπιε και μια ρετσίνα με τον βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Δερμεντζόπουλο για να τα πούνε από κοντά. Στο ίδιο κόμμα είναι, είπαν διάφορα, αν και μαζί τους είχαν κι ένα ακόμη δυνατό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον Λάζαρο Κιτσικίδη. Για το τι άκουσε ο Κιτσικίδης, ίσως πούμε άλλη φορά, μετά τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.
Όσο για τις παρεμβάσεις του Βουλγαρίδη στο περιφερειακό συμβούλιο, έχουμε την αίσθηση ότι ήταν μετρημένες και προ κορονοϊού.