Λόγω μη απαρτίας, όπως είχε γράψει και νωρίτερα το thraki Νεα, δεν πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου και επιτροπών. Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης των παρατάξεων Τοκαμάνη και Πατσουρίδη δεν πήγαν στη συνεδρίαση με αποτέλεσμα να μη συμπληρωθεί ο αριθμός των 14 συμβούλων που απαιτούνταν για να υπάρξει απαρτία. Στη συνεδρίαση ήταν οι 6 σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Πασχάλης Κυπαρισούδης (πρώην μέλος της παράταξης Τοκαμάνη), το μέλος της παράταξης Πατσουρίδη και πρώην αντιδήμαρχος Πασχάλης Αδαμακης, οι σύμβουλοι της παράταξης Δημητρίου Σάκης Σίμογλου και Θανάσης Γατίδης καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Σκίνδρης.
Παράλληλα απουσίαζαν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παρασκευάς Τσολακίδης για λόγους υγείας και ο ανεξάρτητος Γιάννης Σαρσάκης.
Ο κ. Σαρσάκης σύμφωνα με πληροφορίες δε θα παραστεί ούτε σε επόμενη συνεδρίαση, αν προηγουμένως δεν εξεταστεί η ένσταση που αναμένεται να κατατεθεί από την αντιπολίτευση, σχετικά με την ακύρωση της προηγούμενης διαδικασίας, στην οποία είχε εκλεγεί πρόεδρος ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Στο μεταξύ παρόντες στη συνεδρίαση και μέλη του συνδυασμού του δημάρχου, τονίζουν ότι αν δεν πραγματοποιηθεί άμεσα η συνεδρίαση ο δήμος δεν μπορεί να λειτουργήσει με ότι αυτό συνεπάγεται.

Και αφού συνεδρίαση δεν έγινε παρόντες σύμβουλοι και μέλη της παράταξης του δημάρχου, συνέχισαν τη συζήτησή τους εκτός δημαρχείου.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Διδυμοτείχου αναφέρει: Κατόπιν μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα μεταφερθεί την επόμενη Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 την ίδια ώρα.

Παρόντες ήταν οι :
Χατζηγιάννογλου Ρωμύλος
Μπιλιακάκης Παρασκευάς
Τσιμπανλιώτης Ευάγγελος
Θεοδοσίου Στυλιανή
Γιαγτζίδης Παναγιώτης
Γεωργιάδης Λεωνίδας
Παπακωνσταντίνου Δημήτριος
Αδαμάκης Πασχάλης
Γατίδης Αθανάσιος
Σίμογλου Αθανάσιος
Σκίνδρης Θεόδωρος
Κυπαρισσούδης Πασχάλης

Απόντες :
Τοκαμάνης Χρήστος
Σιαλάκης Αθανάσιος
Τσιλίκας Σίμος
Χατζηανδρέου Παναγιώτης
Μανάκα Μαρία
Αραμπατζή Λεμονιά
Τολίδης Νικόλαος
Δουλάκη Χρυσωάννα
Πατσουρίδης Παρασκευάς
Σταμπολίδου Βασιλική
Εμμανουηλίδης Δημήτριος
Ζαφειροπούλου Χρύσα
Τζιβάρας Γεώργιος
Δημητριού Κωνσταντίνος
Σαρσάκης Ιωάννης
Τσολακίδης Παρασκευάς