Στην Καβάλα βρέθηκε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου. Ο δήμαρχος συνοδευόμενος από συνεργάτες του και συγκεκριμένα τους αντιδημάρχους Βούλη Μπιλιακάκη και Στέλλα Θεοδωσίου καθώς και τον ειδικό συνεργάτη Βασίλη Τουτουντζή, επισκέφτηκε το αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης της περιφέρειας Κωστή Σιμιτσή. Για την ιστορία ο κ. Σιμιτσής ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης με την απόλυτη στήριξη του ΚΙΝΑΛ και μετά τις εκλογές συνεργάστηκε με τον περιφερειάρχη που στηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία.
Ο Ρωμύλος λοιπόν έχοντας θέματα του δήμου να λύσει και επειδή διαπίστωσε ότι αντιπεριφερειάρχες δεν επισκέπτονται και τόσο. . . συχνά το Διδυμότειχο, αποφάσισε να πάει στον Σιμιτσή και να του θέσει σειρά θεμάτων. Πήγε λοιπόν με τους συνεργάτες του να μιλήσει με τον αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης.
Όπως μαθαίνουμε όμως από ανταποκριτές μας στην Καβάλα, μετά με τη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη υπήρχε χρόνος και ο δήμαρχος πρότεινε στους συνεργάτες του να μην πάνε για καφέ, αλλά να κτυπήσουν την πόρτα του δημαρχείου Καβάλας. Χωρίς ραντεβού και αυθόρμητα, πήγαν στο δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, ο οποίος όχι μόνο τους καλοδέχθηκε, αλλά έκανε και κάτι που αποδεικνύει ότι ο δήμαρχος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον ακριτικό Έβρο. Κάλεσε συνεργάτες του, τους γνώρισε στους επισκέπτες από το Διδυμότειχο και παρότρυνε να υπάρχει συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων για διαχείριση προγραμμάτων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Ευρώπη.
Μαθαίνουμε μάλιστα ότι στη συζήτηση της επιστροφής της αντιπροσωπίας του δήμου Διδυμοτείχου, έγινε αναφορά στη θετική εντύπωση που προκάλεσε ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του.
Έτσι είναι. Άμα είσαι δήμαρχος αντιλαμβάνεσαι ότι ένας δήμαρχος μπορεί να αναδειχθεί από τους καλύτερους φίλους και συνεργάτες άσχετα αν οι δήμοι απέχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα.

Πρέπει να σημειώσουμε, ότι την εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφία, όπως και σχετικό δελτίο Τύπου την έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμος Καβάλας. Θα αναμένουμε και της αντιπεριφέρειας.