Σε ευθεία επίθεση περνάει πλέον ο Παρασκευάς Τσολακίδης πρώην στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου Διδυμοτείχου Χρήστου Τοκαμάνη. Μετά τη διαφωνία των δύο ανδρών για την εκλογή προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου, ο κ. Τσολακίδης υποστηρίζει και μάλιστα δημόσια, ότι έχει στηρίξει οικονομικά στις εκλογές του 2019 τον πρώην δήμαρχο.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΚΑΜΑΝΗ ,
Θα περίμενα από οποιονδήποτε να Μιλήσει για οικονομικά ανταλλάγματα σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση μου αλλά όχι από αυτόν.Θα ήθελα να του θυμίσω ότι τον έχω στηρίξει οικονομικά στις εκλογές του 2019 και μάλιστα στον δεύτερο γύρο και παρουσία τρίτων. Για εμένα οι άνθρωποι, οι ιδέες και οι κοινοί στόχοι που θέτω μαζί του είναι πάνω από τα χρήματα.

Πριν την για πρώτη φορά τόσο μη βελούδινη αναφορά του Παρασκευά Τσολακίδη, είχε προηγηθεί συνέντευξη του πρώην δημάρχου Διδυμοτείχου Χρήστου Τοκαμάνη στην ΕΡΑ. Στη συνέντευξη ο κ. Τοκαμάνης τόνισε μεταξύ άλλων:
«Προσπαθεί με κάθε τρόπο να υφαρπάξει συμβούλους απ΄τον συνδυασμό μας και μάλιστα με αντάλλαγμα με οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία δεν πληρώνει ο ίδιος αλλά πληρώνουν οι δημότες. Δηλαδή εκμεταλλευόμενος μισθοδοσίες του δήμου προσπαθεί να δελεάσει και να πάρει απ’ το συνδυασμό μας».

Πριν τη συγκεκριμένη δήλωση ο κ. Τοκαμάνης είχε μιλήσει για αποστασία.