Ερώτηση για τις ελλείψεις νοσηλευτών στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Έβρου κατέθεσε στον υπουργό υγείας Θάνο Πλεύρη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης Μαργαρίτης Κίρκος τονίζει ότι ο κ. Βελόπουλος δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον ακριτικό Έβρο.
Η ανακοίνωση του Μαργαρίτη Κίρκου
Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του ακριτικού μας Έβρου, όπως και όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος. Αυτήν την φορά κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη με θέμα «Προβλήματα ιατρικής περίθαλψης στο Π. Γ. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από την απουσία 77 νοσηλευτών».
Αυτή η ερώτηση έγινε μετά την σχετική αναφορά του προέδρου του Σωματείου Υπαλλήλων του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, πως 47 νοσηλευτές νοσούν από κορωνοϊό και άρα δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, 30 είναι σε αναστολή εργασίας λόγω μη εμβολιασμού και η κατάσταση επιβαρύνεται και λόγω των συνταξιοδοτήσεων.
Όπως καταλαβαίνει κάθε νοήμων άνθρωπος υπάρχει εξαιρετική ανάγκη στελέχωσης του ΠΓΝΑ, της ναυαρχίδας της Υγείας, όπως το αποκαλούσαν την περίοδο των εγκαινίων του. Αυτό ακριβώς ερωτάται ο υπουργός.
Μαργαρίτης Κίρκος
Πολιτευτής Έβρου – Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ Ελληνικής Λύσης