Στην Κομοτηνή προκειμένου να εκδικαστεί η ένταση που έχει καταθέσει επί της απόφασης ακύρωσης της εκλογής του στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου, βρέθηκε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Διδυμοτείχου Δημήτρης Εμμανουηλίδης, όπως και ο δικηγόρος του.
Η υπόθεση όμως πήρε αναβολή, καθώς δεν υπήρχε απαρτία στην αρμόδια επιτροπή της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα.Να θυμίσουμε, ότι ύστερα από την ακύρωση της εκλογής Εμμανουηλίδη, η διαδικασία εκλογής προέδρου επαναλήφθηκε δύο φορές και λόγω έλλειψης απαρτίας του δημοτικού συμβουλίου δεν έγιναν εκλογές, αλλά ορισμός βάσει νομοθεσίας.
Το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου απαρτίζεται από τους: Πρόεδρο Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, Αντιπρόεδρο Χρήστο Τοκαμάκη και Γραμματέα Παρασκευά Πατσουρίδη.

Προς το παρόν αναμένοντας τις αποφάσεις τις αποκεντρωμένης η αντιπολίτευση κρατά στάση αναμονής και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι αν απορριφθεί η ένταση Εμμανουηλίδη και παραμένει πρόεδρος ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου οι κύριοι Τοκαμάκης και Πατσουρίδης θα παραιτηθούν ώστε τις θέσεις τους να λάβουν άλλοι σύμβουλοι των παρατάξεών τους. Αν πάντως παραμείνουν στο προεδρείο για πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου Διδυμοτείχου, δύο πρώην δήμαρχοι θα βρίσκονται στην έδρα σαν μέλη του προεδρείου.
Ενδιαφέρον θα έχει.