Αίθουσα «Αθανάσιος Μπέλλας» ονομάζεται η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της ένωσης επαγγελματιών βιοτεχνών και εμπόρων Σουφλίου.
Με μία λιτή τελετή, φίλοι, συνάδελφοι και η οικογένεια του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Έβρου και γενικού γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ Θανάση Μπέλλα, απέτισαν φόρο τιμής στον επιχειρηματία που ξεπέρασε τα όρια της ΑΜθ και κατάφερε να γίνει γνωστός για τη συνδικαλιστική του δράση σ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Θανάσης Μπέλλας απεβίωσε αιφνίδια προδομένος από την καρδιά του τον Ιανουάριο του 2020, όμως όσοι τον γνώρισαν δεν ξεχνούν τις προσπάθειες που έκανε για τη στήριξη του επαγγελματικού κόσμου, την ανάδειξη των προϊόντων του Έβρου και την εξωστρέφεια του Σουφλίου.
Στην τελετή η σύζυγός του Αλεξία και ο γιος του Γιάννης, εμφανώς συγκινημένοι, αλλά και περήφανοι για τον Θανάση Μπέλλα κι όσα τους προσέφερε.

Στην τελετή συμμετείχε αντιπροσωπία του διοικητικού συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Καβαθά.

Συγκινητικά και τα λόγια του ανθρώπου που ανέβαλε τα ηνία της ΟΕΒΕΣΕ Έβρου, του Τριαντάφυλλου Χατζάκη, ο οποίος είπε ότι ο Θανάσης Μπέλλας δεν έλεγε εγώ, αλλά εμείς και για εμάς.