Ποιος έχει δίκιο;

Αίσθηση εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει η δημόσια κόντρα του βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Κελέτση με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Έβρου Άκη Παρασκευόπουλου.

Αφορμή για την κόντρα βουλευτή Έβρου  και προέδρου είναι η κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Έβρου και της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας Αλεξανδρούπολης.
Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΔΕΕΠ εμφανίστηκε και ο βουλευτής Έβρου το κόμματος Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο οποίος ήταν ο μοναδικός βουλευτής.
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση Κελέτση, ο οποίος μάλιστα και σχολίασε τα εξής στο facebook: «Φαίνεται πως ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εβρου προσκάλεσε στην εκδήλωση μόνο τον έναν βουλευτή της ΝΔ, ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις. Μόνο που θα πρέπει να ξέρει ότι η Νομαρχιακή μας Οργάνωση δεν είναι εταιρεια προσωπικών του συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι του! Θα πρέπει να σέβεται όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας!».

Απάντηση όμως έδωσε η ΔΕΕΠ (προφανώς ο πρόεδρός της Άκης Παρασκευόπουλος). «Πριν κάνετε την ανάρτηση σας κύριε βουλευτα περί προσκλήσεων και προτιμήσεων καλό θα ήταν να ρωτούσατε πρώτα ποιοι προσκλήθηκαν και ποιοι όχι. Ούτε σας έχω δώσει το δικαίωμα απο την μέχρι τώρα στάση μου να θεωρείτε πως η νομαρχιακή οργάνωση είναι εταιρεία προσωπικών συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι, (σχόλιο προσβλητικό για όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ). Ωστόσο τα γραφεία του κόμματος πάντα είναι ανοιχτά για όλους και ιδιαίτερα για τους βουλευτές οι οποίοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη πρόσκληση.», αναφέρει η ΔΕΕΠ, με τον κ. Κελέτση να απαντάει: «σοβαρα μιλάτε? Χωρις προσκληση απο που θα επρεπε να εχουμε πληροφόρηση; Μαλλον θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε κ. Πρόεδρε το Καταστατικό του κόμματος και τους θεσμικούς που εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.».

Και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για την πίτα της ΔΕΕΠ Έβρου.
Κομματικά στελέχη, υποψήφιοι, μελλοντικοί υποψήφιοι, σχολιάζουν. Θέση πήρε και ο Χάρης Θεοχαρίδης, ο οποίος μπορεί να μην εκλέχθηκε στις πρόσφατες εκλογές της ΔΕΕΠ, αν και τα πήγε αρκετά καλά, στηριζόμενος ανοιχτά από συγκεκριμένο site, όπως μας ενημέρωσαν.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η πρόσκληση που στάλθηκε στους συμμετέχοντες – όχι στους βουλευτές – ανέφερε να κόψουμε πίτα μεταξύ μας.

Η αντίδραση του βουλευτή σχολιάζεται όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, καθώς το θέμα σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, πέρασε ακόμη και τα όρια της Συγγρού και έφτασε στο Μαξίμου.