Για να το λέει ο Γκότσης που ξέρει σπιθαμή προς σπιθαμή τις Φέρες κάτι ξέρει. . .

Δομή θέλει να λειτουργήσει υπηρεσία στην πόλη των Φερών, αποκαλύπτει ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης και πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Γκότσης. Ο κ. Γκότσης, σε μήνυμά του στο facebook αναφέρει επί λέξη:
«Πληροφορήθηκα ότι Δημόσια Υπηρεσία αναζητεί Δημοτικό χώρο στις Φέρες, για να στεγάσει για 3 χρόνια υγειονομική δομή που θα εξυπηρετεί τους περίπου 1600 υπαλλήλους της στον Έβρο . Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει άμεσα να διαθέσουμε αυτό τον χώρο, καθώς μόνο θετικό πρόσημο θα υπάρξει από την δημιουργία αυτής της υπηρεσίας στην πόλη των Φερών. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες ευκαιρίες πλέον».

Ο κ. Γκότσης, με πορεία που τον δικαιώνει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος, δεν έγραψε τυχαία ότι έγραψε. Σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, αναφέρεται στη δημιουργία περιφερειακού ιατρείου της αστυνομίας, το οποίο θα εξυπηρετεί τους αστυνομικούς των αστυνομικών διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας. Το περιφερειακό ιατρείο είναι ένα από 13 που θα ιδρυθούν στις έδρες μεγάλων πόλεων της χώρας.
Το ιατρείο θα στεγαστεί μόνιμα στο νέο αστυνομικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης, το οποίο αναμένεται να τηρηθούν όλα τα χρονοδιαγράμματα να είναι έτοιμο σε τρία χρόνια. Επειδή όμως η ίδρυση του περιφερειακού ιατρείου θα προηγηθεί πρέπει να βρεθεί χώρος για τη στέγασή του, πριν την κατασκευή του νέου μεγάρου. Η αστυνομία φαίνεται ότι καταλήγει στην προσωρινή του εγκατάσταση στις Φέρες, καθώς έχουν απορριφθεί διάφορες άλλες προτάσεις που κατατέθηκαν για προσωρινή στέγαση σε κτήρια που υπάρχουν ήδη στην Αλεξανδρούπολη.
Η αναφορά Γκότση, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι και αν και ο ίδιος δεν «δείχνει» συγκεκριμένο χώρο, κάπου πάει το μυαλό μας, καθώς λέει «διαθέσουμε» και φωτογραφίζει το δήμο Αλεξανδρούπολης. Θα υπάρχει άραγε συγκεκριμένη πρόταση του Γκότση προς τον δήμο για παραχώρηση κτηρίου;
Θα μάθουμε σύντομα.