Μπορεί ακόμη να μην υπάρχουν αλλαγές στο πρόγραμμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών και στην οποία έχει προγραμματιστεί να παραστεί ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, πληροφορίες όμως που φτάνουν στο thraki Νεα, αναφέρουν ότι ο υπουργός δεν θα προσγειωθεί τελικά στο αεροδρόμιο Δημόκριτος.
Ο υπουργός, ο οποίος έχει προσκληθεί να παραστεί με κάθε μέσο στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας (είτε με φυσική παρουσία είτε με τηλεδιάσκεψη), δεν έχει εμφανιστεί παρά τις προσκλήσεις που του έστειλε ο δήμος για να μιλήσει στο ναό της δημοκρατίας του δήμου Ορεστιάδας, σχετικά με την επέκταση των δομών στο Φυλάκιο. Η στάση του Τάκη Θεοδωρικάκου, έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια, η οποία οξύνθηκε περισσότερο όταν έγινε γνωστό ότι προτίθεται να παραστεί στην κοπή πίτας της λέσχης Αλεξανδρουπολιτών.
Οι πληροφορίες που ακόμη δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, αναφέρουν ότι ο κ. Θεοδωρικάκος τελικά δε θα επισκεφτεί τον Έβρο, αλλά θα στείλει με βιντεοσκοπημένο μήνυμα τις ευχές του ή θα κάνει παρέμβαση σε απευθείας σύνδεση.
Στο μεταξύ, στην εκδήλωση της λέσχης Αλεξανδρουπολιτών, πέρα από τα πολλά και γνωστά μέλη της, αναμένεται να παραβρεθούν ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς και ο πρώην διοικητής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης.
Το αν η Αλεξανδρούπολη θα υποδεχθεί και τον υπουργό Θεοδωρικάκο και αν τελικά θα υπάρξει και εκδήλωση διαμαρτυρίας από πολίτες θα το μάθουμε σύντομα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος στις 17 Ιανουαρίου είχε επισκεφτεί την Κομοτηνή.