Έναν διαφορετικό ρόλο πρέπει να έχει το τελευταίο διάστημα η Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής της ΝΔ και αδελφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστου. Ο κ. Παπαχρήστου από τη στήλη του «Στίγμα» στα Νέα, αναφέρει τα εξής για την κα. Μπακογιάννη.
Κάνει μαθήματα τηλεοπτικής . . . αγωγής σε βουλευτές, αλλά και κάτι πιο σοβαρό. Ο κ. Παπαχρήστος γράφει, για επιχείρηση κατευνασμού των βουλευτών, οι οποίοι συνεχώς διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν πρόσβαση στην εξουσία, ότι αγνοούνται επιδεικτικά από το Μέγαρο Μαξίμου, ότι δεν μπορούν να δουν τον Πρωθυπουργό, ότι είναι μόνο για να ψηφίζουν και δεν έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν αποφάσεις, ότι οι υπουργοί δεν τους δέχονται στα υπουργεία – τέτοια, τόσο κοινά ωστόσο περί των εξουσιών κάθε λογής.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, με δυνατές προσβάσεις στην εξουσία, ονόματα βουλευτών δεν αναφέρει, αλλά για να το αναφέρει αρκετοί θα είναι οι βουλευτές υποψιαζόμαστε.
Τώρα, το θέμα ίσως να μην αφορά σε βουλευτές του Έβρου, απλά επειδή αναφερθήκαμε στην κα. Μπακογιάννη – η οποία μην ξεχνιόμαστε είναι και πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη – θυμηθήκαμε τον Σταύρο Κελέτση.
Ο κ. Κελέτσης είναι βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, φημολογείται ότι έχει στενές σχέσεις με την Ντόρα, εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Σταύρος Κελέτσης, στις τελευταίες εκλογές παραλίγο να μην ήταν καν υποψήφιος βουλευτής, καθώς η Νέα Δημοκρατία είχε προτιμήσει τον Κώστα Χατζημιχαήλ. Τελικά ο Κελέτσης μπήκε στο ψηφοδέλτιο και ο κ. Χατζημιχαήλ παρέμεινε πολιτευτής σε αναμονή και ανέλαβε πρόεδρος του ΟΛΑ.
Και η επιλογή να είναι ο Κελέτσης υποψήφιος δικαίωσε τη ΝΔ, καθώς ο Σταύρος Κελέτσης εκλέχθηκε τρίτος, πίσω από τον γιο του Αλέκου Δερμεντζόπουλου (πρώην βουλευτή Έβρου) Χρήστο Δερμεντζόπουλο.
Αλλά και ο κ. Δερμεντζόπουλος ίσως να έχει στενές ή έστω καλές σχέσεις με την Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς στο γραφείο Δερμεντζόπουλου, εργάζεται η Έμυ Κασιμάτη, για την οποία και πάλι φημολογείται ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την κα. Μπακογιάννη.

 

Θεωρούμε πιθανό, ότι και ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, θα έχει κάποια επαφή με τη Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς ο κ. Δημοσχάκης, με τις επαφές, τις γνωριμίες και τις συζητήσεις το έχει.