Δύο νέους συνεργάτες προσέλαβε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Πρόκειται για τον Πασχάλη Μπόρα (αριθμός απόφασης 429) και την Μαρία Δαλακούρα (αριθμός απόφασης 430).

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα ο δήμαρχος έδωσε τέλος στη συνεργασία του με έναν από τους στενότερους συνεργάτες του – ειδικούς συνεργάτες – τον Αντώνη Καμελίδη.

Οι αρμοδιότητες των νέων ειδικών συνεργατών.
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΠΟΡΑΣ
Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά σε θέματα που αφορούν στην τεχνική υποστήριξη ή κατάρτιση για συστήματα και δίκτυα, τη διασφάλιση της λειτουργικότητας και της αποτελεσματικότητας των συστημάτων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, την τεχνική υποστήριξη τηλεδιασκέψεων, τη δημιουργία και την παραγωγή πρωτότυπων concepts/διαφημιστικών εκστρατειών/επικοινωνιακού υλικού, το οποίο μπορεί να είναι σε έντυπη μορφή, να χρησιμοποιεί την τεχνική της κινούμενης εικόνας ή να προορίζεται για ψηφιακά/κοινωνικά δίκτυα.

ΜΑΡΙΑ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ
Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά σε νομικά θέματα που αφορούν στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και στα Νομικά πρόσωπα αυτού, με έμφαση σε θέματα τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης και συναφών αντικειμένων.