Μπορεί ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης να βλέπει τις εκλογές να πλησιάζουν και να προσπαθεί να αυξήσει ρυθμούς μετακίνησης και παρουσίας και γι’ αυτό το τελευταίο διάστημα να πηγαίνει από εκδήλωση σε εκδήλωση κι από πόλη σε πόλη. Ο βουλευτής ο οποίος είχε εκλεγεί τελευταίος στις εκλογές, καθώς τρεις έβγαλε στον Έβρο η Νέα Δημοκρατία και τρίτος ήταν, ίσως να αισθάνεται ότι πρέπει να αυξήσει τους σταυρούς του, καθώς το ενδεχόμενη το κόμμα του να μην εκλέξει τρεις βουλευτές στον Έβρο είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Και μιας και μιλάμε για εκλογές, οι υποψήφιοι γνωρίζουν ότι στην Αλεξανδρούπολη μπορείς να βγεις με τα πόδια, σε μία μέρα θα τη γυρίσεις. Θα περάσεις δυο τρεις φορές από τη Δημοκρατίας, θα κάνεις την άνοδο, την κάθοδο και την παραλιακή μέχρι το AXD και πίσω. Μπορείς και το ίδιο απόγευμα να πας και σε τρεις εκδηλώσεις. Για τον υπόλοιπο Έβρο απαιτείται αυτοκίνητο.

Πίσω στο θέμα του Κελέτση, καθώς ο βουλευτής το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στην Ορεστιάδα, προκειμένου να συμμετέχει στην απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών Ορεστιάδας «Η ΕΝΩΣΗ», με ομιλητή τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά.
Συνηθίζεται σ’ αυτές τις εκδηλώσεις να απευθύνουν χαιρετισμό οι βουλευτές, δήμαρχοι, περιφερειάρχες κτλ.
Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Κελέτσης, έλα όμως που ξεπέρασε τα δύο λεπτά και βρέθηκε θεατής να τον διακόψει ζητώντας του να ολοκληρώσει τον χαιρετισμό του, για να ακουστεί ο υπουργός, ο οποίος υπήρχε η ελπίδα ότι θα πει και κάτι καλό για την αγροτιά.  Η διακοπή του θεατή ήταν καθοριστική, καθώς άμεσα ο βουλευτής ολοκλήρωσε τη φράση του και κατέβηκε από το βήμα.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι κανείς άλλος απ’ όσους χαιρέτισαν δεν διακόπηκε από το κοινό, παρά μόνο ο Σταύρος Κελέτσης.