Την παραίτηση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Δημοτική Επαναφορά» επιδοκιμάζει ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης Μαργαρίτης Κίρκος. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης παραιτήθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, με αιχμές για τη στάση της δημοτικής αρχής για την επέκταση των δομών στο Φυλάκιο. Την πράξη τους επιδοκιμάζει ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης Μαργαρίτης Κίρκος, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Η Ελληνική Λύση, ο Κυριάκος Βελόπουλος και όλα τα στελέχη λέμε, φωνάζουμε και προσπαθούμε να πείσουμε και άλλους ότι η Κυβέρνηση, η Περιφέρεια, οι βουλευτές Έβρου, ακόμη και η δημοτική αρχή Ορεστιάδας αγνοούν επιδεικτικά, ακόμη και χλευάζουν κάποιοι για το θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου και της επέκτασης του. Να λοιπόν που δυστυχώς ήρθε η δικαίωση… Μία ολόκληρη παράταξη του Δήμου Ορεστιάδας μην αντέχοντας την κοροϊδία και τον εμπαιγμό είχε το σθένος να παραιτηθεί, τόσο οι 3 εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι όσο και οι αναπληρωματικοί.
Εγώ προσωπικά και ολόκληρη η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος, τους σφίγγουμε το χέρι για την αντρίκια και πατριωτική τους στάση. Ελπίζουμε έστω και τώρα αυτό να αποτελέσει αφορμή ο αγώνας να ενταθεί και να υπάρξουν και άλλοι μιμητές.
Μαργαρίτης Κίρκος
Πολιτευτής Έβρου – Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ
«Ελληνικής Λύσης»