Στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας Θράκης είχε προσφύγει ο δημοτικός σύμβουλος Σουφλίου Αποστόλη Δαβής, καταθέτοντας προσφυγή κατά του 5ου θέματος της σε ορθή επανάληψης 9/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουφλίου.

 

Η αποκεντρωμένη στην απόφασή της αναφέρει:
«Ενημερώνουμε το Δήμο Σουφλίου ότι η σε ορθή επανάληψη 9/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουφλίου, αναφορικά με την έγκριση οφειλών Δήμου Σουφλίου (ΠΟΕ) είναι άκυρη ως προς την έγκριση και ψήφιση της συγκεκριμένης οφειλής του Δήμου Σουφλίου όπως αναφέρεται στον επισυναπτόμενο πίνακα της σχετικής απόφασης, με Ημ/νία αναφοράς 08/12/2021, αριθμό παραστατικού 22/2021, Όνομα συναλλασσόμενου ΤΣΙΑΜΙΤΑΣ Ο.Ε.Ε., Γενική αιτιολογία Προμήθεια υλικών συντήρησης & επισκευής κτιρίων – χρωμάτων Δ.Ε. Ορφέα 2021, Κωδικό εξόδων 00.8115.001, ποσό 10.842,68 ευρώ, Ειδ.Λογ.-Χρημ/ση ΕΚΤ. ΕΙΔ. ΣΑΤΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 παράγραφος 2 του Ν. 3463/2006″.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αφορούσε σε πληρωμή επιχείρησης, με τον κ. Δαβή, να υποστηρίζει ότι ο αντιδήμαρχος Θοδωρής Τσιαμίτας  διατηρεί οικογενειακές σχέσεις με την επιχείρηση που αφορούσε η πληρωμή και δεν απείχε από τη διαδικασία. Ο κ. Δαβής, σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, κατέθεσε νέα ένσταση, κατά της απόφασης της αποκεντρωμένης, όσον αφορά στην απόρριψη της προσφυγής του, λόγω του ότι θεωρήθηκε εκπρόθεσμη.

 

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά την απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.