Παρών στις εκλογικές αναμετρήσεις της ερχόμενης Κυριακής στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε το στέλεχος του κινήματος Κυριάκος Καφάς. Ο κ. Καφάς, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα τόσο για τη νέα νομαρχιακή του κόμματος, όσο και για το συνέδριο. Ο ίδιος, ένα από τα στελέχη που δεν λόξεψε ποτέ προς ΣΥΡΙΖΑ ή άλλες συνιστώσες, παραμένει ενεργός, έχοντας ξεκάθαρες απόψεις τόσο για την τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και για την κεντρική πολιτική σκηνή.
Ο Κυριάκος Καφάς, ήταν από τους πρώτους που μίλησε ανοιχτά κατά των επεκτάσεων των δομών που δημιουργούνται στο Φυλάκιο. Και οι τοποθετήσεις Καφά αλλά και η παρουσία του σε κινητοποιήσεις, έχουν και ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν τοποθετήθηκε ούτε μία ανακοίνωση νομαρχιακής, κάτι που έκαναν όλα τα κόμματα που μετέχουν στο κοινοβούλιο.
Στο μεταξύ, η δημοσκοπική ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αλλά κυρίως η νέα ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη, φαίνεται ότι έχει ενεργοποιήσει σε μεγάλο βαθμό παλιά και νέα στελέχη. Ειδικά στους νέους, οι υποψηφιότητες μέχρι αυτή την ώρα είναι αρκετές.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή και το ενδιαφέρον όσο πλησιάζουν οι μέρες γίνεται μεγαλύτερο.