Κι ενώ τα έργα για τη δημιουργία δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Ορεστιάδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όπως ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν και τα παράπονα, με αυτά που αφορούν στην άμεση ασφαλτόστρωση να είναι δικαιολογημένα.
Προφανώς κάποιοι οι οποίοι έχουν προβεί σε διαμαρτυρίες που ξεπερνούν τα όρια της διαμαρτυρίας, θα έχουν την λύση με το μαγικό ραβδί, όπου σωλήνες και διακλαδώσεις περνούν κάτω από τους δρόμους χωρίς σκάψιμο.
Κι ενώ τα έργα συνεχίζονται και οι φωνές για ασφαλτόστρωση των σημείων όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες, ορθώς και πληθαίνουν, εμφανίζονται προβλήματα με τη σκόνη στις περιοχές όπου έχουν σκαφτεί.
Επιχείρηση, έθεσε σε λειτουργία σύστημα ποτίσματος, προκειμένου να μη σηκώνεται σκόνη.
Έτσι είδαμε ποτιστικά μπεκ να πετούν νερό, στο κέντρο της Ορεστιάδας, σε σημείο όπου δεν υπάρχει πράσινο.

Πράσινο ίσως να δούμε εντός της δεκαετίας, με την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών.
Ποιο σύντομα πάντως, θα ασφαλτοστρωθούν οι κεντρικές οδοί Κωνσταντινουπόλεως και Βασιλέως Κωνσταντίνου, καθώς ο δήμος Ορεστιάδας έχει εξασφαλίσει τα κονδύλια και αποτελεί και δέσμευση της δημοτικής αρχής, ότι οι κεντρικοί δρόμοι θα ασφαλοστρωθούν μόλις ολοκληρωθούν τα έργα του φυσικού αερίου.
Προβλέψεις δεν κάνουμε, αλλά κάποιοι θα πρωτογκρινιάξουν και με τα έργα ασφαλτόστρωσης, γιατί κάτι θα βρουν, δεν μπορεί.